WebPrensi adlı üyeden alıntı

Selam arkadaşlar 3dsiz ödeme almayan kartımın bilgilerini facebook reklam için girdim, onayladılar şimdi takır takır reklam veriyorum 10dk sonra onaylıyorlar. Benim anlamadığım nokta benim girdiğim kart banka kartı kredi kartı değil içinde 20 tl gibi bi miktar var ben istediğim fiyatta reklam veriyorum para falan çekmediler daha

ve 3dsiz ödeme yok kartımda çekemeyecekler büyük bir ihtimallede. Hesabım kapatılır diye korkuyorum sizin düşünceleriniz nelerdir. :)

Bu arada reklam yöneticisine girdiğimde borç 0 diyor. o kadar reklam vermeme ragmen.

Yorumlarınızı ve tahminlerinizi bekliyorum ben bu işten bişey anlamadım.

parayı belli aralıklarla çekiyorlar (2-3 günde 1 gibi ) reklamlarınızın gösterimlerine bağlı yani. Diyelim 5 liralık reklam verdiniz reklam süresi bittiğinde 4,50 TL'lik gösterim aldığında sizden toplamda 4,50 TL kesiyorlar. Borç yazan yerde ise gün bitiminde yazıyorlar borcunuzu günlük reklam gösteriminizden ne kadar harcandıysa yani. Parayı çekemezler ise Anasayfanızda sağ tarafta sürekli Borcunuz olduğu uyarısı yer alıyor. Ben reklam verdiğim zaman bunlar oluyordu yani :)

Ek Olarak:

ehliblog adlı üyeden alıntı

ben hala yapamıyorum ne olacak acaba sonunda merakla bekliyorum

Ben de 2 banka kartını denedim olmamıştı. Ön ödemeli kartlar ile reklam veriyorum sorun çıkmıyor.