Öyleyse her aranan kelimede ilk sayfada olduğunuzu düşünmeniz güzel. Biraz teknolojiyi takip edin. Dünyanın en büyük şirketlerden birinin açıldığı yıllardaki algoritma ile devam edeceğini ve şuanda rakipleri oluşmaya başlamışken bile bahsettiğiniz algoritma ile devam edeceğini düşündüren nedir? Ayrıca algoritma çok kolay birşey gibi konuşmuşsunuz. Bu hayattaki herşey matematik algoritmalar üzerine kuruludur. Yapay zeka algoritmalardan oluşur ve google'da aynı şekilde. Ufak bir algoritma için yaşadığınız şehir kadar datacenter bulundurmazlardı herhalde?
Teşekkür ederim.
Tabiki eleştirilere açığım fakat yönünü belirtmiş eleştirilerden bahsediyorum. Videoda anlattıgımdan çıkarılması gereken zaten yazdığınız ve arkadaşın söylediği gibi kötü backlink ve iyi backlinkin ortaya çıkmasıdır. Ben 1 backlinkle 1 milyon ziyaretçi gelmesi gerektiğinden bahsetmedim. Footer link vb gibi tıklanmayan linklerden bahsettim.
Dediğiniz gibi öz kalite çok önemlidir. Bu konuyla ilgili zaten videolar paylaşmış ve paylaşmayada devam edeceğim. Bir videoda her yere değinirsem 1 gününüzü alabilirim ki hızlı hızlı geçerek. O zamanda neyin ne olduğunu anlamazsınız.
Yorumunuz için teşekkür ederim
Teşekkür ederim.
Tabiki eleştirilere açığım fakat yönünü belirtmiş eleştirilerden bahsediyorum. Videoda anlattıgımdan çıkarılması gereken zaten yazdığınız ve arkadaşın söylediği gibi kötü backlink ve iyi backlinkin ortaya çıkmasıdır. Ben 1 backlinkle 1 milyon ziyaretçi gelmesi gerektiğinden bahsetmedim. Footer link vb gibi tıklanmayan linklerden bahsettim.
Dediğiniz gibi öz kalite çok önemlidir. Bu konuyla ilgili zaten videolar paylaşmış ve paylaşmayada devam edeceğim. Bir videoda her yere değinirsem 1 gününüzü alabilirim ki hızlı hızlı geçerek. O zamanda neyin ne olduğunu anlamazsınız.
Yorumunuz için teşekkür ederim
Elbbetteki iyi backlink kötü backlink vardır. ki bu ayrımıda zaten son güncellemelerinde yaptılar. hatta bakın ısrarla söylüyorumki google güncellemelerinde sitenizin hiç bir linkini silmeyin hiçbirşeyini değiştirmeyin vs.. diye. bu güncellemeler tamamen sazan avıdır. paralı backlinkleri ortaya çıkarttı gugıl deniyor. pardon nasıl anladı?
ufak bir dalgalanma yarattı yine ve ardından bu güncelleme şunu etkiledi vs dendi. hooop herkes onları sildi. hiç ilgilenilmeyen kel alaka siteler tepelerde dolandı durdu. neden? çünkü siz sahtekar olduğunuzu kabul ettiniz değişim yaparak. admın unuttuğu site gugılda tepelerde çıktı. çünkü elini bile sürmedi.
kaliteli backlink ve kalitesizi hala pr-tr den ayırıyor. yani backlinkin kalitesi site puanıyla ölçülüyor. bu yüzden pr-tr sahte olmasın vs diyoruz.
örneğin footer backlinkler için yapılan güncellemesi çok akıllıca ve basitti. bunun satın alınmış/zorlanmış olduğunu anlamak basittir. yani tek siteden binlerce backlink nasıl alınır ki başka? hangi akıl bunu yapar? footer linkler artık yarardan çok zarar.
iyi backlink = değerli sitelerden tanıtım yazıları
kötü backlink = footer linkin site farketmeden her türlüsü.