orions adlı üyeden alıntı

Ne faydası ben programı açıyorum o kadar yavaşki bi menüsüne bi şey bile yazamıyorum berbat ın berbatı win7 işletim sistemim var ve beni üzen programla işim olmaz çok yavaşşş ve rezil bir program bende bi şey sanmıstım ...

Ek Olarak: program çalısmıyor bile yanıt vermiyor yönetici olarak çalıstırsam gene aynı vazgeçtim artık .

Ek Olarak: program yöneticinden çalısıyor diyor ama program ortada yok

Hocam program 300 kişide sorunsuz çalışmaktadır,Sisteminizle alakalı bir eksik program olabilir,Bazı üyelerimiz vps e bile kurup çalıştırmaktadır,Biz bu programı celeron işlemcili ve intel işlemcili eski yeni bütün pc lerde deniyoruz sıkıntı olmuyor,Şu anda benim pc dede çalışmakta ama sizin bahsettiğiniz bir sorun yok,,,Ayrıca ister kullanırsınız isterseniz kullanmassınız bu konuda size bişey diyemem ama program sorunzuz çalışmaktadır,zaman zaman saldırılar alıyoruz alsakda programımızda sorun yok hocam bilginize, en son sürümü indirip deneyiniz.

Diğer konuyada baktım o programıda kullanamamışsınız sistesel eksiklik varki kullanamıyosunuz hocam eğer sorunları halledip kullanmaya başlarsanız görüceksiniz faydasını,kullananlar çok memnun..