mfrkn adlı üyeden alıntı

satacağım zaten hocam ;) mybb bırakılır mı be hocam :)


neden bırakılmasın bazılarının işi gücü sadece bizlere laf sokmak için görev almış olmaları destek sitesinden başka her halta benziyor olması.Bakma sen biraz zengin bi ailenin çocuğu olaydım mybb de neymiş vbulletin xenforo takılırdım yokluktan mybb takılıyoruz.Bunlara iki şak şak yapan olmuş her yerde havalarından geçilmiyor.Anlamadan dinlemeden saçma saçma yorumlar cevaplar hakaretler.

Şimdi bide siyaset doldu içerisi.Giriyoruz adam bizim değerlere ve özellikle bize hakaret ediyor. Biz ona bir laf söylüyoruz yönetici bize uyarı veriyor onda yok öyle bir şey.Hakaret içeren yorum duruyor öyle.Konu kapatılmıyor.Bizim düşüncemize hakaret içerirse sorun yok ama onların tuttuğu adama daha tanımıyorlar yeni öğrendiler ona 1 tane laf söyleyince uyarı verip kilitliyorlar konumuzu.

Olacak iş mi sizce Allah için.Xenforo,Vbulletin gibi sitelerde en azından edebi bir seviye var.Bir birine saygı duyuyorlar.Free olunca ipini koparan herkes dalıyor.Yöneticiler de taraflı davranıyor şu an ön planda olan 3 mybb destek sitesi içinde geçerli bir durum.