Algoritma değişiyor, her gün binlerce makale girişi oluyor. Sistemi rayına oturtmak ve her gün aynı hiti beklemek zor. İmkansız değil, ha dersin 1 aydır böyle ama bir kaç gündür bayağı azalış var, o zaman algoritmada değişiklikler sana vuruyor demektir.

Sen öğrencilere hitap eden bir site açarsan, okuldan sonraki vakitlerde daha çok tutulur. Başka bir örnekse sen ehliyet kursu hakkında bir site açarsan, sınavların yaklaştığı zamanlarda daha popüler olursun.

Bunlar zamansal işler birazda, hem günün içerisinde ki saatler, hemde yıllık olarak gelişen olaylara kadar bir sürü detayı var.

Dalgalanmalar olabilir, bazen 1 hafta sürer bazen 1 ay, ama bunun çözümünüde sen yavaş yavaş sitenin problemlerini tanıya tanıya çözersin.

Yaklaşık 1 hafta önce hitim yarısına düştü, çünkü üst üste 3 gün makale girmedim. Sonra 350 kelime üzerinde, videolu, görsel, anahtar kelimeleri ayrıntılı tam özgün bir makale hazırladım. Sosyal imlemelerimi, pinglerimi yaptım. Site tekrar canlandı. Google birazda belirli aralıklardan sonra alakasız iki kategoride de olsa makale bekliyor, özgün hizmet bekliyor.