I processed a refund on your account for $34.95 . Please allow 7 to 10 days to receive a credit on your card. The refunded product will be cancelled and removed from your account within 24 hours.

I hope that this has resolved your request, and I apologize for any delays or inconvenience caused by this issue.

If you have any questions regarding this Service Request, you can chat directly with our Technical Support team by clicking on the following link:
http://ts.chatwithsupport.net

If you have any other questions please

Arkadaşlar twitterin gücü, twitterimden mention attım 60k takipçim var. maillere bakmıyorlar, twitterde yazdıktan sonra hemen işlemi yaptılar ve mailde gördügünüz gibi iadeyi yaptılar. attıgım ticket örneği;

İyi Günler

xx.xx.14 tarihinde uygulamış olduğunuz 0,99 cent'lik kampanya kodu sayesinde firmanızda domain aldım. Paypal hesabımı incelediğimde hesabımdan 34$ çekildiğini gördüm. Haksız bir şekilde çekilen bu paranın iadesini ve domain iptalini istiyorum. ingilizcem zayıf olduğundan firmanızı arıyamıyorum.. Lütfen iade işlemini yaparsanız sevinirim . Gereği yapılmaması durumunda icann'a şikayet edeceğimi ve aynı zamanda yasal tüm haklarımını kullanacağımı bilmenizi isterim.

Domain : sitenizinadı.com ( iptal edin ve para iade )

tabi yine bu ticketi google translate den çevirip atın ve gayet güzel çevirisini yapıyor.