lostyazilim

Zaytung'a Rakip

26 Mesajlar 3.134 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hasancem hasancem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 2, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Orjinalini yüceltir. Aynı fikir rakip olabilir mi ya?

Açtığınız oyun siteleri birbirinin kopyası değil mi ?

bir heyecan duymuş arkadaş site açmış, baltalamayın, moral bozmayın !

wmaraci
reklam

haberinsuyu haberinsuyu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek çiftçi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 1, (%100)

hasancem adlı üyeden alıntı

Açtığınız oyun siteleri birbirinin kopyası değil mi ?

bir heyecan duymuş arkadaş site açmış, baltalamayın, moral bozmayın !

Allah sana iki katını versin. Nerdeyse kapatıyordum siteyi :). Saol kardeş arasıra uğra da bir suyumuzu iç.:)

hasancem hasancem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 2, (%100)
Oturduğu yerden yorum yapması kolaydır bizim millete,
sen uğraş didin severek yapıyorsan devam et...

Yanlız bu site googleden nasıl misafir çekecek o nokta eksik kaldı bende :)
Arama motorundan gelecek desek oda misafiri yanlış içeriğe çekmek gibi oluyor :D

hayrolsun :D ...

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Oyun sitesi benzetmesi uygun olmamış çünkü materyal belli zaten.
Ancak markalaşmış özgün bir fikrin kopyalanması aynı etkiyi yaratmaz; baltalamak olarak düşünmeyin size zarar vermek bana fayda sağlamaz ancak benim cümlelerim belki sizi zaman kaybından kurtarabilir diye yorum yapıyorum, tercih sizindir; keyifli çalışmalar dilerim.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek çiftçi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 1, (%100)

hasancem adlı üyeden alıntı

Oturduğu yerden yorum yapması kolaydır bizim millete,
sen uğraş didin severek yapıyorsan devam et...

Yanlız bu site googleden nasıl misafir çekecek o nokta eksik kaldı bende :)
Arama motorundan gelecek desek oda misafiri yanlış içeriğe çekmek gibi oluyor :D

hayrolsun :D ...

26000 twitter takipçisi var haberinsuyu'nun facebook 400 e yaklaştı. Yani sosyal medya ile olacak bu iş. Seneye kadar 150.000 takipçi ve 5000 yakın face beğeni düşünüyorum. Tabi belli olmaz iyi kadro ile bakarsın daha hızlı gelişir ... saygılar.

Ek Olarak:

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Oyun sitesi benzetmesi uygun olmamış çünkü materyal belli zaten.
Ancak markalaşmış özgün bir fikrin kopyalanması aynı etkiyi yaratmaz; baltalamak olarak düşünmeyin size zarar vermek bana fayda sağlamaz ancak benim cümlelerim belki sizi zaman kaybından kurtarabilir diye yorum yapıyorum, tercih sizindir; keyifli çalışmalar dilerim.

Her türlü eleştiriye açığımı bir türlü kapatamıyorum. :) Saygılar sunuyorum.

• Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek çiftçi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Bu arada dün yaptığım iki haber suyu müthiş rt aldı. Site tekil giriş rekorunu agele etti. Alexa değeri bir günde 2.950.000lerden 1.870.000lere geldi ayrıca. Demek Zaytung kadar olmasa da bir şeyler oluyormuş. www.haberinsuyu.com .Derken alexa şuan 1745.000 lere düşmüş. Türkiye sıralaması 29.000 lerden 24.000 lere düştü az önce.

political political ... Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 428
  • Beğeniler 9 / 105
  • Ticaret 38, (%100)
18 Yaşından küçüklerin, her yazıyı gerçek sanan büyüklerin girmesi-çıkması-okuması-inanması YASAKTIR ve TEHLİKELİDİR. ;)

Takip edilesi bir site olmuş ama tavsiyem sitenin başlığından Zaytung huyu yazısını kaldırmanızdan yanadır. Sanki o sitenin popülerliğini kullanmak istercesine başlık olmuş. Favorilere ekledim ara sıra girerim artık. Tebrikler ve başarılar dilerim ;)
haberinsuyu

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek çiftçi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 1, (%100)

political adlı üyeden alıntı

18 Yaşından küçüklerin, her yazıyı gerçek sanan büyüklerin girmesi-çıkması-okuması-inanması YASAKTIR ve TEHLİKELİDİR. ;)

Takip edilesi bir site olmuş ama tavsiyem sitenin başlığından Zaytung huyu yazısını kaldırmanızdan yanadır. Sanki o sitenin popülerliğini kullanmak istercesine başlık olmuş. Favorilere ekledim ara sıra girerim artık. Tebrikler ve başarılar dilerim ;)

Tavsiyen doğru. Bu "zaytung huyu" yazısını yazmamın sebebi arkadaş çevremin yaptığım haberleri gerçekten gerçek sanması ve hadi bee demek öyle demesi oldu. Tabi zaytung isimden çok espri haber diye mana da kazandırdı hayatımıza. Espirili haber denilince kimse akıl erdiremiyor ama zaytung canım denilince esprili haber anlıyor insanlar.Gerçek şu ki benim sitem öyle böyle zaytung benzeri haber yapan bir site denerek anılacak. Bunu ben demesem başkaları diyecek. Ayrıca takip ettiğiniz için teşekkürler. unutmadan benim de haberim var dersen haber ekle sayfam var. Belki doğal bir yeteneksinizdir.

• Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek çiftçi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
wmaraci'ya üye olduktan sonra Alexa değeri hızla düşüşü devam ediyor..:). Gece 1 de 1.540.000'lere düştü. Türkiye değeri ise 20.244'lere geldi. Birileri Alexa'yı sallayabilir olabilir ancak çok önemsiz olduğunu düşünmüyorum. Bu arada son girdiğim haberlerin yüksek rt alması da etki etmiş olabilir. www.zaytung.com' a tek rakip www.haberinsuyu.com olur belki. Son 4 haber çok tuttu. Bu arada www.volsitrit.com da benzer haber üreten bir site. Bu sitenin sahibi aynı zamanda şair.
Neyse bu hafta favori haberim... http://www.haberinsuyu.com/?p=1552 saygılar....

Ek Olarak: Devamlı özgün yazılar girdiğim sitemin önlemez Alexa düşüşü devam ediyor :). Şu an itabiryle
dünya sıralaması : 1,216,811
Türkiye sıralaması : 15,261

Türkiye sırılaması hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada son haberim http://www.haberinsuyu.com/?p=1573

Ek Olarak: Bu da son haber çok sıcak.. TRT Oscar’a aday çıkardı… http://www.haberinsuyu.com/?p=1589

felsefegrubu felsefegrubu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Son haberlerin güzel alexa değerinde iyi gibi görünüyor. Ancak şunu söylemem gerekir ki Zaytung'a yetişmen için biraz fazla çaba göstermen lazım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al