Kullanıcı adı ve şifreyi bazen hattın sahibinin cep telefonu yapabiliyorlar başındaki sıfır olmadan, bir deneyin isterseniz.
Merhaba
Arayıp öğrenin ne yaptıkları belli değil çünkü.
Genellikle ev telefonunu kullanıyorlar başında sıfır olmadan alan koduyla beraber, şifrede aynı şekilde.
Bazende şifreyi 123456 veya daha başka birşeyde yapabiliyorlar denemeniz lazım, adsl kota sorgulama sayfasında seçeneklerinizi deneyin bulursanız şansınıza. :D
Arayıp öğrenin ne yaptıkları belli değil çünkü.
Genellikle ev telefonunu kullanıyorlar başında sıfır olmadan alan koduyla beraber, şifrede aynı şekilde.
Bazende şifreyi 123456 veya daha başka birşeyde yapabiliyorlar denemeniz lazım, adsl kota sorgulama sayfasında seçeneklerinizi deneyin bulursanız şansınıza. :D
modemi resetlediysen şifren de resetlenmiş olabilir bazı modemlerde öyle oluyor. ***** k.adı şifre olarkt ***** yazmayı dene 192.168.2.1 yahut 1.2 olarak url ye yaz gelen sayfadan gırıs yap dene bakalım
size verdikleri sözleşmede yazar kullanıcı adı zaten verdikleri şifrede 123456 oluyor şifreleri değişmez
Modem arayüzünü bul. Huawei tür modellerde 192.168.1.1 olur. Girdikten sonra eğer huawei ise kolay kurulum kısmına tıkla oraya gir, eğer değilse ADSL ID,PW isteyen bir yer bul. ***** kullanıyorsan ID : admin PW : admin ya da ID : admin PW: ***** dir.
Modeme reset attım kullanıcı adim evtelefonu@***** ama şifreyi bilmiyorum