Düşünce paylaşımı inancı olan kişilerin inandığı,değer verdiği şeylere hakaret etmekten mi geçiyor ? Agnotizm'in ne olduğunu çok iyi biliyorum,fakat bu sloganda olsa insanların dini inançlarına bu tür cümlelerle yaklaşılamaz.Kimsenin inancını sorgulamak kimseye düşmez,kimsenin inancı hakkında da bu tür yorumlar yapmak da kimseye düşmez.
Kimsenin inancı diye bir şey yok kardeşim önce bunu idrak edelim. İnanç evrenseldir, herkesin inancı kendinedir. Biz kalkıp senin inancını sorgulamıyoruz biz evrensel olan tüm inancları sorguluyoruz bu şahsa özel değildir. Ve düşünce paylaşımı ile de kimseye hakaret edilmiyor. Burada bir konu açılsa ve denilse tüm hristiyanlar şöyle böyle hristiyanlar ölsün bilmem ne hakaret edilse kimse kalkıpta hoop dur bakalım kımseye hakaret etme hakkın yok demez cunku musluman bır ulkede musluman olarak yasıyorsun ve onlar hakkında yapılan yorumlar senı bağlamıyor.İşte bütün sorun bundan kaynaklı eğer sen hindistanda dunyaya gelseydn hindu dinine inanıp ineğe tapıcaktın yahut ingiltere de dünyaya gelseydin inançın farklı olucaktı. Ha ama illa yok ben müslüman olurdum dersen unutma araştırmadan sorgulamadan direk müslüman olamazdın .. Umarım anlamışsındır.