Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Birincisi isim vermedim nick verdim, ikincisi ne kanıtı istiyorsun ki ? Kanıtlar ortada değil mi ? Bu forumda ilk alan adı satmaya başladığım da arkadaşın biri 3 TL'ye alan adı satıyordu ben de 2 TL'den satmaya başladım. Bana pm atıp ne dedi biliyor musun, konumu kopyalama dedi. Onun konusuna baktım birde benim konuma baktım çok farklılar. Herneyse aradan biraz zaman geçti .co domain satmaya başladım bir arkadaş beni yine rahatsız etti dedi ki .co domain regleme tescil belgesi ile satılıyor dedi. Fazla takmadım tabii ki :) Lafı fazla uzatmak istemiyorum, gelen kutumu boşaltmış olmasaydım gösterirdim. Ve o kişiyi lütfen bana savunmayın.


:D Her açılan .co satış konusunda aynı ekip geliyor vay efenim sen nasıl .CO satarsın bu belgesiz satılmıyor bilmiyor musun vs. vs.

Gören de edu.tr alıyoruz zannedecek. .Co yav bu Kolombiya uzantısı ne büyüttünüz gözünüzde. Ayrıca bu .CO çok sükse yapacak aman alın durmayın gibi goygoylara kanıp da paranızı harcamayın. Com'un çakması gibi duran bir uzantı bu nereye org,net,com üçlüsüyle yarışır hale geliyor? Biraz mantık arkadaşlar her söylenene inanmayın.