Merhaba arkadaşlar hepimiz internette bolca vakit geçiren kişileriz. Neden bu vaktimizi paraya dönüştürmeyelim ki ? İnternetten para kazanmanın birçok yolu vardır bunlardan başlıcaları siteniz eğer iyi bir hit alıyorsa reklam sitelerinden reklam alıp yayınlamak, dosya yükleme sitelerinden dosyalarınızın indirilmesini sağlamak, link kısaltmalarını kullanarak gösterime bağlı para kazanmak ve anket doldurmak.

Bugün ki yazımda sizlere anket doldurarak nasıl bir kazanç elde edeceğinizi anlatacağım. Ödemelerin kanıtıyla beraber hemde :)

Sitenin sistemi şu yönden ibaret, anket dolduruyorsunuz ve 1309 puanı geçtiğiniz zaman ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz. Bu puana ulaştığınız takdirde 10 euro kazanıyorsunuz ve hesabınıza en geç 1 haftada teslim ediliyor. Peki bu 10 euroyu kaç zamanda kazanıyoruz ? 2-3 haftayı buluyor ya da anketlerin gelişlerine göre zaman kısalabiliyor. Ödeme yöntemi ise Paypal. İlerleyen zamanlarda eğer sıkıntı yaşayan arkadaşlar olursa Paypal hesabı nasıl açılır hakkında bir yazı paylaşacağım.

Davet Alıp Siteye Üye Olan Arkadaşlar.. Haftada 5-10 arası anket düşer ortalama maillerinize.. Mailleri kontrol ediniz mutlaka.. Anketler maillerinize düşmektedir..Ancak o şekilde gelen anketleri görebilirsiniz..

Anketlere Girerken en başta bir soru sorar.. Aşağıdaki mesleklerden birine dahil misiniz diye.. Aşağıda verdiği seçenekler.. Pazarlama, reklam vb.ile ilgilidir.. O soruya mutlaka hiç biri cevabını veriniz.. Aksi takdirde ankete sizi almaz..

Diğer yandan ankete girerken yaş sorar.. Her ankette yaşınızı 30-40 arasında belirlerseniz.. Anketlere giriş oranınız artar..

Üyelik kısmını tamamladıktan sonra ise size uygun anketleri yollamak için “9″ adet profil bilgileri anketi yapılacaktır bu da 10 dakika kadar bir süre tutuyor. Ödemelerin kanıtını aşağıda paylaşacağım. Davet isteyenler bana pm atabilirler..

Bol kazançlar diliyorum :)

Ödeme kanıtları:







Kaynak