-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Herkese Merhaba
Ben bu foruma yaklaşık 9 aydır üyeyim ve bazı zaman dilimleri dışında aktif bir şekilde forumda yerimi aldım.Kimseye saygısızlık etmedim inşallah benden hoşlanmayan yoktur.Web işlerine hep meraklı oldum.Elde edebildiğim en büyük başarı 200-250 hitli bir blogspot site oldu onu da sattım.Yaklaşık 2 saat önce
www.akilliyazar.com sitemle ilgileniyor
dum Artık sıkıldım.İçerik giriyorum sosyal medyada paylaşım yapıyorum ediyorum hit 30 u geçmiyor.Biliyorum bu işler sabır istiyor.Eminim ki ben birşeyleri eksik yapıyorum fakat biraz önce artık ara vermem gerektiğini düşündüm.Aynı zamanda yakında okullar açılacak istemesemde sitemi aksatıcaktım.
Hepiniz Hakkınızı Helal edin uzun zaman buralardan uzakta olacağım :) ( Belli olmaz okullar açılana kadar arada bir 5-10 dk bakabilirim :D )
1 kişi bu mesajı beğendi.
günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende senin gibi yaptım üstad, uzun süre ara verip tekrar başladım bu işlere :D Emeğinin karşılığını alınca güzel oluyor ve insanı şevklendiriyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
reload58 adlı üyeden alıntı
Bende senin gibi yaptım üstad, uzun süre ara verip tekrar başladım bu işlere :D Emeğinin karşılığını alınca güzel oluyor ve insanı şevklendiriyor :D
:) Bak google bu işleri tekrar başladığımda seni affetmem ona gör çıkarım ilk sıraya otururum aşağıya :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Okulunu tercih etmen akıllıca olmuş. İnternet amacınız değil aracınız olsun. Ben lisede ders çalışmayıp pcde geçirdiğim zamanları daha şimdiden çok arıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İsa adlı üyeden alıntı
Okulunu tercih etmen akıllıca olmuş. İnternet amacınız değil aracınız olsun. Ben lisede ders çalışmayıp pcde geçirdiğim zamanları daha şimdiden çok arıyorum.
Teşekkür ederim :)