Gökten zembille indirecek değiller. Uzak sunucudaki bir dosyayı kullandığınız cihaza yedekleyecekler. 20 milyon dosyayı yedeklemeyecekler. Dinlemek istediğiniz parçaları yedekleyecekler. 20 milyon müziği depolayabilecek bir telefon, tablet yok zaten.

Yani offline olarak 20 milyon muzigi dinlemeyeceksiniz. Cihazınızda depolanmış müziği dinleyeceksiniz. SD Card => Müziklerim klasörünün tabii ki daha gelişmiş hali. Ama ne olursa olsun internetsiz bunu yapmanın mümkünatı yok. (Tabii bu dedigim su an icin boyle. Eger farkli ve priv bir protocol varsa bilemem. Varsa bile su anki cihazlar desteklemedigi icin internet yine sart olacak.)

Ayrica yedeklenmiş dosyalar belki mp3 belki de youtube'a özel yani uygulamaya özel bir format olabilir. Bu özel format ya da mp3 aşamalı anahtarlar barındırabilir. Bu anahtarlardan birisi music key olacak bu kesin. Ama offline iken kontrol yapacak bir servis de eklemislerdir mutlaka.

Falan filan yazarken kafam karisti.

Edit ://

Belki radyo standartlarinda bir uygulama yapilabilir. 20 milyon muzik bir radyo gibi gosterilebilir. Key ise uygulamayi o amacla kullanirken lazim olur. Bu mumkun ama yine de bu cok mantikli gelmiyor. Tabii konu google ise mantik sinirlarini asmaniz gerekebilir.