Mantık olarak anlatmaya çalışayım. Eğer takılırsan kodlama konusunda da yardımcı olurum.
İlk olarak bir adet haber görüntüleme sayfan olması gerekir. Bunun amacı php ile bağlantı kurup istediğin haberin veritabanından çekilerek kullanıcıya gözükmesini sağlamaktır.

Yani sen veritabanına gidiceksin ve diyeceksin ki "Bana haberi ver" oda "Al kardeşim" diyecek ve bunu sayfaya bastırıcaksın. Burada önemli olan husus şu eğer sen veritabanına giderken bir belirteç kullanmazsan veritabanı sana tüm sayfaları getirir "Al ne yaparsan yap" der :)
Bu sebeple senin "Ben şu numaralı sayfayı istiyorum" yada "Ben şu isimli haberin içeriklerini istiyorum" demen gerekli. Bunun için haberlerin yayınlanacağı php sayfasına hangi haberin veritabanından getirileceğini belirten bir veri göndermen gerekli. Bunun için php de 2 adet kullanım var. GET ve POST methodları. Sen burada GET methodunu kullanmalısın.

Get methodu ile veriyi şu şekilde gönderirsin www.siteismi.com/habersayfasi.php?degiskenismi=degiskenveri

Bu yukarıdaki gibi bir linke tıklandığında habersayfasi.php adresinde $_GET["degiskenismi"] seklinde bir degiskenveri yi taşımış olursun. Daha sonra bu veri yardımı ile veritabanından sorgu yapıp dilediğin haberi kullanıcıya gösterirsin. Burada sayfaya göndereceğin veri sayı,haberadı yada farklı birşey olabilir. Dikkat etmen gereken nokta bu verinin tüm haberler için özel olması yani tekrarlanmamasıdır. Bunun için genellikle veritabanına kayıt eklerken ID sütunu koyarız. IDler sıralı olarak gittiklerinden her satırın ID si farklıdır.

Koddan ziyade mantık olarak anlatmaya çalıştım. Kafana takılan yerleri sorabilirsin.

Ek Olarak: Link Üretme

id - baslik - haber
şeklinde bir tablon olduğunu varsayalim. Tablomuzun adida haberler olsun.
Link üretmeyi şu şekilde yapıcaksın:
(Veritabanına bağlandın ve döngü içerisinde gelen verileri yazdırabildiğini varsayıyorum. Aşağıdaki kullanış biçimi farklılık gösterebilir.)


while($gelen = mysql_fetch_array($query)){
echo ''.$gelen["baslik"].'';
}


Bu şekilde tüm haber başlıkların kendi idleri ile habersayfasi.php adresine linklenmiş oluyor. Bundan sonrası habersayfasi.php adresinde GET methodu ile gelen veriyi alıp uygun şekilde veritabanından çekip kullanıcıya yansıtmaya kalıyor.