hocam anlatım için çok teşekkür ederim.mantığını kavradım ama ne şekilde kullanacağımı bilmiyorum.aşağıda yazdığım kodlar.yardımcı olur musunuz ?
Haberlerin listelendiği sayfada kullandığım kod:
$sorgu2=mysql_query("select * from haberler");
if (mysql_num_rows($sorgu2)){
echo '
'; while($kayit=mysql_fetch_array($sorgu2)){ $id=$_GET["id"]; echo "" . $kayit["haberbaslik"] . " " ; echo $kayit["habericerik"]; } } ?> Verileri kayddettiğim kaydet.php sayfam. $haberbaslik= $_POST ['haberbaslik']; $habericerik= $_POST ['habericerik']; $sorgu=mysql_query("insert into haberler (haberbaslik,habericerik) values ('$haberbaslik','$habericerik')"); if($sorgu){ echo 'Kayıt Eklendi.'; }else{ echo 'Kayıt Eklenemedi!'; } Bu form kodlarım. bu da bağlan dosyam. $baglanti=mysql_connect("localhost","root","") or die("Mysql'e bağlantı kurulamadı!") ; mysql_select_db("deneme",$baglanti) or die("Veritabanına bağlantı kurulamadı!"); mysql_query("Set names 'latin5'"); mysql_query("set character set latin5"); mysql_query("set collation_connection= 'latin5_turkish_ci'"); ?>
Copyright © 2010 - 2024
WM Aracı, BTK onaylı bir yer sağlayıcı olarak içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen bize bildiriniz.
Aykırı İçerik Bildir
WM Aracı, Cesur.NET İnternet Teknolojileri 'nde güvenle barınmaktadır.
Üye Girişi Yap
Kullanıcı bilgileriniz ile üye girişi yapabilirsiniz.