Economist adlı üyeden alıntı

Her konuna yazmıyorum, her insanın tartışacak bir karakteri, prensibi vardır. Sana bakıyorum da gerçekten tartışma içerisine girmedigim için halime şükrediyorum. :)

Yahu merak ediyorum gerçekten bu insanı kaideye alan var mı? Varsada, kendisiyle aynı benzer karakterli kişilerdir. Bu konuları hangi niyetle açıldıgının farkındayız, herkes farkında ben bu adama niye cevap vermiyorum? Kör degilsiniz görüyorsunuz. Yönetim tarafından her konun takip altında, bunuda unutma. Yaşın, yanında çırada yanmasın şu adama artık itibar etmeyin. Açtıgı konu bile gülünç, ilginç Domain bilgisi deseniz yerler altında. Farklı bir tartışmaya girmeyecem, yani bu konu altında farklı bir yorumum olmayacak. :) sonra demesinler yazmıyor, itibar etmiyorum bu sahıslara. Az sonra kankalarıda gelir, gülerler, oynarlar ohh derler Economist bitiyor, sen beni reklam ediyorsun, teşekkür ederim bu davranışın için reklam iyidir. :) Kolay gelsin..

Saygılarımla,
Economist

kelimeleri ağzımdan aldınız hocam.daha nasıl domaini yöneteceklerini bilmiyorlar .com dışında domain almayın felan diyorlar.İşini İyi Yapan Hertürlü Yapar bilmem anlatabildim mi? inşallah mesaj yerine ulaşmıştır çakma seoculardan sonra çakma domain uzmanları çıkmasında.