-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Bu domain sizce nasıl ? Arkadaşlar Satiyorsan.com için güzel bir forum sitesi kurup herhangi bir ürüne ihtiyacı olanların ilan vereceği bir site açmak istiyorum örnek : iphone5s ariyorum gibi.. yani ürünü satanlar değil ihtiyacı olanlar yazıcak satıcılarda ihtiyacı olana ulaşıcak vs gibi ne dersiniz tutarmı ? başka fikirleri olan varsa yazarsa sevinirim teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hem satıcı hem alıcı olursa daha iyi olur bence. prefix deniyor sanırım. satış yapacak kişi konunun başına [satış] falan koyar mesela.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
harika domain güzel işler yapılır.
Satıyorsan Buraya gibi slogan üretebilir, alıcı ve satıcıların bir arada buluşmasını sağlayabilirsin. Farkındalık yaratman lazım, internette farklı olan kazanıyor. bunu da araştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sosyal medya hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
eğer gittigiyor veya sanalpazar için süper bir alanadı
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
domain benimde çok hoşuma gitti bence biraz masraf edip yatırım yaparsanız ekmeğini yersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim sana önerim şöyle olacak. Elindeki alan adı senin ilk adımın olarak güzel bir başlangıç olmuş. İyi bir isim kapmışsın yani. Bununla ilgili ''özgün'' projeni enine boyuna yaratıp gereken yerlere başvurursan girişimci olarak bir ödeme alırsın ve istediğin şeyi gerçekleştirmek için yola koyulursun. Ancak proje aşamasını iyice düşünüp ona göre ödeme alman, iyi bir sunum yapman lazım. Biraz uğraşırsın bir kaç ay ancak çok ekmeğini yersin.
Kayıp Cadde Blog | Çok özgün bir blog. | kayipcadde.com