Yahu kardeşim bak en basite indirgenmiş şekilde sana anlatıyorum burda. Diyorumki eğer projelendirecekseniz .CO harika bir uzantıdır. Tamam buraya kadar anladık? Konuda da yazdım. Ancak ilerde satarım diye alıyorsanız bana kalırsa bu uzantı para etmez neden? Domain piyasası çökmüş durumda .org'lar bile para etmiyor. Ki bu uzantı GccTLD'dir. Anladık bunu da.
Kerim kardeşim,
Bak ufaksın daha neler neler göreceksin. Konu insanların boş umutlara kapılıp eldeki paralarını çarçur etmemeleri için açıldı. Dediğim gibi yapacak bir projeniz varsa uzantı çok fark etmez. GccTLD uzantıların herhangi biri de olabilir. Ancak siz ilerde satarım para getirir diye alıyorsanız o zaman hata yapıyorsunuzdur. gTLD bile olmayan bir uzantıya ne yatırımı Allah aşkına?
Ek Olarak:
Niye banlayacak yönetim. Economistin sattığı uzantıyı karalıyor diye mi:)
Kerim kardeşim,
Bak ufaksın daha neler neler göreceksin. Konu insanların boş umutlara kapılıp eldeki paralarını çarçur etmemeleri için açıldı. Dediğim gibi yapacak bir projeniz varsa uzantı çok fark etmez. GccTLD uzantıların herhangi biri de olabilir. Ancak siz ilerde satarım para getirir diye alıyorsanız o zaman hata yapıyorsunuzdur. gTLD bile olmayan bir uzantıya ne yatırımı Allah aşkına?
Ek Olarak:
Niye banlayacak yönetim. Economistin sattığı uzantıyı karalıyor diye mi:)
Para benim dilediğimden alır istediğim gibi kullanırım. Küçük olabilirim ama herşeyin farkındayım.