FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Ben böyle bir şey görmedim. Konuya gelip olay çıkaran sizsiniz bir de reportladım diyorsunuz. En fazla tartışma çıkaran mesajlar silinir konu kalır. Her şeyi kişiselleştirmeyin kardeşim. Savcılığa veririm vs demişsiniz. Ne savcılığı ne demişim de savcılığa veriyorsunuz. Burda düşüncelerimi belirttim. Siz nasıl .co çok tutacak dediyseniz ben de tutmaz diyorum. Bu kadar basit. Yalın bir dille yazıyorum anlayacağınızı düşünüyorum. Alan yine alır domaini. Kimseyi alırsan döveriz demiyoruz. Domainin com,net,org gibi uzantılarla aynı kategoride olmadığını belirttim. GccTLD uzantıdır dedim aynı türleri de sıraladım. Konu da size ulaşan bir şey yok.

Bende sizinle hemfikirim , lakin yorumları okuduğum zaman birbirinizi tehkir edici hitaplarda bulunduğunuzu görüyorum bu durum sıkıntılı bir durum. Herkes görüş bildirmekte özgürdür tabi belli kurallar çerçevesinde. Emre Döker domain işi yapıyor ve tabir yerindeyse bu işten ekmek yiyor, .com .net .org gibi uzantılar tükendiği için yeni çıkan ve hoş görünen bir uzantının reklamını yapmak en doğal hakkıdır. Çünkü işi bu. Sizinde görüşünüz benimde desteklediğim gibi alınıp bekletildiği zaman değerlenmeyeceği ve insanların paralarını boş yere çar çur etmemesi konusunda bir uyarı ve görüş bildirimi niteliğinde. Bence her iki tarafta birbirine saygı çerçevesinde hitap ederse daha sağlıklı bir sonuca varılır.