Ben herhangi bir mesaj yayınlamadım hanımefendi. Tahrik konusu vs. yok ortada. Bilgi paylaşımı yapıyoruz burda. Üstüne alınan varsa ayrı mesele. Anonim konusunda neye dayanarak demiş Ferdi kardeşim açıklayayım size. Economist nickli arkadaşımız foruma Kaan Obrak olarak kaydolmuş bir dönem o isim soy ismi kullanmış ardından yönetim de bu durumu farkedip kendisinden gerçek bilgilerini istemiş o da sunmuş. Olay budur. Benim söylediklerimde yanlış olan bir şey varsa buyrun yazın. Diyin şu yanlış yanlış biliyorsun doğrusu böyledir. Ben bu işten para kazanmıyorum domain satışlarımda gelirin hepsi doğrudan Lösev'e gider. Sadece katılmadığım noktalar ile ilgili insanları araştırmalarım doğrultusunda bilgilendirmek için konular açıyorum Bu da forum kurallarına göre tamamen legaldır. Bir sorun varsa report ederseniz yönetim değerlendirir.
Yorum yapmayın, " Yönetim hepsini biliyor. " durumu farkeden yönetim degil, bildiren benim. Bilgilerin güncellenmesini de @Nonloser Süleyman kardeşimiz yapmıştır. Bu durum seni ilgilendirmeyecegi gibi, özel hayatımda yasadıgım herhangi bir bilgide seni ilgilendirmez. Oturun yerinize ve yönetimi bekleyin. Üst yönetime durum bildirildi.