biz bunu önerip yaymaya çalışırken sizin böyle birşey yapmaya hakkınız YOK! gidin kendinize .com domain alın kafanıza göre takılın bu işlere bulaşmayın.Kendimi geçtim Economist hocam bunun ticaretini yapıyor yerinde olsam size yüzde yüz banı yedirtmiştim kurtuluşunuz yoktu dua edin yine insaflı davranıyor.
Söylediklerinizi kale almıyorum. Boşuna kendimi yoramam önceki mesajları okuyun.
Yorum yapmayın, " Yönetim hepsini biliyor. " durumu farkeden yönetim degil, bildiren benim. Bilgilerin güncellenmesini de @Nonloser Süleyman kardeşimiz yapmıştır. Bu durum seni ilgilendirmeyecegi gibi, özel hayatımda yasadıgım herhangi bir bilgide seni ilgilendirmez. Oturun yerinize ve yönetimi bekleyin. Üst yönetime durum bildirildi.
Yerinize oturun vs. gibi tabirler kullanırsanız en son tartışmamızda olduğu gibi yasaklanan siz olursunuz. Bana kalırsa buradan alacağınız tek sonuç gereksiz mesajların silinmesidir. Konu kalır. Adalet bunu gerektirir.
Peki, anlamıyorum insanların özel hayatları sizi mi geriyor? Foyalarını dökmek demiş. Demek ki, emre gerçekten sizin damarınıza basmış. Yarası var sanırım arkadaşın. Neyse daha fazla cevap vermek istemiyorum. Yönetim gerçekten konuyu inceleceğine ve aradaki parazitleri temizleyeceğine eminim.
Ferdi kardeşim son derece düzgün bir insandır ancak sinirlenmiş orda. Yönetim konuyu değerlendirecektir.