Adam kimsenin kazancını engellemek veya egosunu tatmin etmek için konu açmamış. Yalnızca yatırımcıları uyarmış ki ilerde hüsran yaşamasınlar. Olayı tam kavrayamayan arkadaşlar da sosyalmedya.co gibi örnekler sıralamış, yazık. Zaten doğru yatırım ve strateji ile her domain uzantısı coşabilir. Verdiğiniz örnekler bu gruba giriyor.
Evet .co sempatik bir uzantı ve kısa olması bakımından avantajlı. Bunu kimse reddetmiyor ama körü körüne uzantı regletip bir şeyler olmasını beklemek sizin zararınıza diyor FilmleriTV.
Ben konuya müdahil oldum ama ne birinin sempatizanıyım ne de buradakilerden biri benim babamın oğlu. Yalnızca son zamanlarda birkaç şaibeli olay gördüm ve sessiz kalmak istemedim.
Evet .co sempatik bir uzantı ve kısa olması bakımından avantajlı. Bunu kimse reddetmiyor ama körü körüne uzantı regletip bir şeyler olmasını beklemek sizin zararınıza diyor FilmleriTV.
Ben konuya müdahil oldum ama ne birinin sempatizanıyım ne de buradakilerden biri benim babamın oğlu. Yalnızca son zamanlarda birkaç şaibeli olay gördüm ve sessiz kalmak istemedim.
Aynen öyle parası olan var olmayan var. Kısıtlı miktarda geliri olan adam parasını yatırıp ilerde zarar etmesin diye açılmış bir konu bu. Bazı arkadaşlar geldiler konuya, yok bu arkadaşı kaale almayın diye başladılar konuşmaya. Kimsenin kazancında gözümüz yok. Ancak insanların göz göre göre olmayacak hayallere kapılmalarına da susacak değiliz.