lostyazilim
tr.link

.CO Domainler Çok Para Edecek Efsanesi! Paranızı Boşa Harcamayın!

126 Mesajlar 21.295 Okunma
acebozum
tr.link

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1946
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Kimse yanlış anlamasın. Eğer birisi .co domain satarsa bilmem tanıtım yaparsa bende çıkıp arkadaşlar sakın almayın desem bile kimse bana karışamaz. Burası bir forum ve herkes özgürce fikir yürütme hakkına sahiptir. Bence açtığın konuda fazla bir gariplik yada ters durum yok. Sadece olarak yatırım yapmayın felan demişsin. Buda senin özgür fikrindir. Saygı duyuyorum. Diğer arkadaşada zaten bir söz diyemem siz bilirsiniz. Ama bu tür olaylar hiç iyi değil şunu belirteyim.

Hocam, satın almayın desin banane der geçerim? Ama gelipte burada benim hakkımda atıp, tutarsa ben bu olaya el atarım bu arkadasın kaçıncı konusu Azeri kardeşim. gir bütün konularına incele herşeyde Economist sansürlüyor sadece. Kimsede anlamıyordi sanki? Şimdi sen bir satış yaparsın, gelir defalarca karalar sen bu adama ne dersin müslüman kardeşim? Olayı, konuya baglamayalım özünü bilelim.

googleasistan
webimgo

Skateboard Skateboard Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 23.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

Economist adlı üyeden alıntı

Ben buraya adam toplamıyorum, oo kanka hadi gel şu yorumu yap haklı çıkalım gibi ergen endişelerimde yok. Mesaj kutum incelenebilir, benim korkum filan yok. Yorum yapanların hepsi tanıdık, savunuyorlar. Yorum yapmayın diyorum, yorum yapmıyorlar neden?

Sayfa üstüne yorum yaptırıp, yönetici gelipte bunları okumasın bilincinde degilim. Bu son yorumumdur, yönetim arkadaşın diger konularını inceleyip, yorumları takip ederse zaten niyetlerini anlayacaklardır.

hocam yorum yapmayın dediniz diye dizi izlemeye dalmışım uğraşmayın sizde arkadaş kendi kafasını yaşıyor sorun yok.istediği gibi olsun ama gün gelir o bir satış yapar biz baltalarız kalır ortada fikir mikir diye geçiniyorlar biz domaini yaymaya çalışıyoruz herkes kullansın ki insanlar .co domaini duyduklarında şaşırmasınlar diye uğraşıyoruz adam gelmiş almayın diyor.

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Hocam, satın almayın desin banane der geçerim? Ama gelipte burada benim hakkımda atıp, tutarsa ben bu olaya el atarım bu arkadasın kaçıncı konusu Azeri kardeşim. gir bütün konularına incele herşeyde Economist sansürlüyor sadece. Kimsede anlamıyordi sanki? Şimdi sen bir satış yaparsın, gelir defalarca karalar sen bu adama ne dersin müslüman kardeşim? Olayı, konuya baglamayalım özünü bilelim.

Yahu kardeşim nerede geçiyor ismin? Geliyorsun buraya kendin saldırıyorsun. Konu uzattın uzattın. Bu konu silinmez, gereksiz mesajlarınız silinir. Boşuna yormayın kendinizi. Nerde atıp tuttum onu da göremiyorum.
Shrikeen

kişi bu mesajı beğendi.

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

Ben zaten belirttim fikirlerim her zaman tarafsızdır. Şimdide tarafsız olarak yazayım.

Kaç konuda sizden bahsetti veya sizi kötüledi bilmiyorum. Ve tüm konuları takip etmiyorum açıkcası. İlgimi çeken ve uzmanı olduğum konulara bakınıyorum. Dediğiniz gibi bir durum varsa forum yöneticilerine bildirin hatalı olan kişi uzaklaştırma cezası alır. Forumda zaman zaman böyle olaylar çıksada genel olarak samimi bir ortam var ve bu ortamı bozmayalım :) İnşallah konu tatlıya bağlanır.

Ne sizi nede diğer arkadaşı tanıyorum. Fikirlerimi bildirdim bu kadar.

wmaraci
wmaraci

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Skateboard adlı üyeden alıntı

hocam yorum yapmayın dediniz diye dizi izlemeye dalmışım uğraşmayın sizde arkadaş kendi kafasını yaşıyor sorun yok.istediği gibi olsun ama gün gelir o bir satış yapar biz baltalarız kalır ortada fikir mikir diye geçiniyorlar biz domaini yaymaya çalışıyoruz herkes kullansın ki insanlar .co domaini duyduklarında şaşırmasınlar diye uğraşıyoruz adam gelmiş almayın diyor.

Nerede .co domain almayın diyor hocam ? Adam ister alın ister almayın diyor.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1946
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Yahu kardeşim nerede geçiyor ismin? Geliyorsun buraya kendin saldırıyorsun. Konu uzattın uzattın. Bu konu silinmez, gereksiz mesajlarınız silinir. Boşuna yormayın kendinizi. Nerde atıp tuttum onu da göremiyorum.

Merak etme sen kendini biliyorsun, mesajlar silinebilir, konuda silinebilir. Ama sen her zaman, rezilliginle kalacaksın.

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Merak etme sen kendini biliyorsun, mesajlar silinebilir, konuda silinebilir. Ama sen her zaman, rezilliginle kalacaksın.

Haddini aşıyorsun kardeşim. Ayıp oluyor. Özür dilemek zorudna kalırsın.

• Üyelik 23.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

haha güldürdünüz beni hocam :D başlığa bakalım sadece başlığa bknz. ".CO Domainler Çok Para Edecek Efsanesi! Paranızı Boşa Harcamayın!" evet gördüğünüz gibi hocam.

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Skateboard adlı üyeden alıntı

haha güldürdünüz beni hocam :D başlığa bakalım sadece başlığa bknz. ".CO Domainler Çok Para Edecek Efsanesi! Paranızı Boşa Harcamayın!" evet gördüğünüz gibi hocam.

Hâla almayın diye birşey görmedim ve ben gülmüyorum.

• Üyelik 23.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

Hâla almayın diye birşey görmedim ve ben gülmüyorum.

eğer 3 kelimeden anlam çıkaramayacak kadar olgunlaşmadıysanız onuda bize yaptırmayın :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al