Yaptığım araştırmalar ve üst yönetimle istişareler doğrultusunda şu sonuca varmış bulunmaktayım;
- .co uzantısının hiçbir şekilde tescil, belge vs. gerektirmemektedir.
- İsteyen istediği gibi bu domaini alıp satabilir
- Ve bu satış konularında kesinlikle tartışmaya mahal verecek veya başka birinin satışını kötüleyecek yorumlar yapılmamasına özen gösteriniz.
- Ayrıca forumda belge veya tescil istediğini belirtip satış yapanlar veya satış konularında farklı karalama politikasını süren üyelerin konuları silinecektir.
Forum düzeni için lütfen tüm üyelerimizin özen göstermesini rica ediyorum.
- .co uzantısının hiçbir şekilde tescil, belge vs. gerektirmemektedir.
- İsteyen istediği gibi bu domaini alıp satabilir
- Ve bu satış konularında kesinlikle tartışmaya mahal verecek veya başka birinin satışını kötüleyecek yorumlar yapılmamasına özen gösteriniz.
- Ayrıca forumda belge veya tescil istediğini belirtip satış yapanlar veya satış konularında farklı karalama politikasını süren üyelerin konuları silinecektir.
Forum düzeni için lütfen tüm üyelerimizin özen göstermesini rica ediyorum.
http://wmaraci.com/forum/alan-adi-kampanyalari/tum-domain-uzantilari-95-indirimle-kayit-hizmeti-167986.html
Arkadaşın konusundan alıntı yaptım, artık bunu da bir zahmet düzelttirirsiniz hocam.
Domainler Türkiye de nadir kişilerde bulunan Firmaların Aylık, senelik, yıllık olarak sunduğu bayilik diyebilecegimiz bir panel üzerinden reglenmektedir. İleride sorunlar yaşayacagınız hiçbir kodla kesinlikle reglenmemekte ve tarafımdan hiç tasvik edilmemektedir. Özellikle forumda insanlara bilinçsiz şekilde firmanın her insana sundugu kodlarla reglenen Domainler 3-7 ay arasında silinmektedir veya askıya alınmaktadır.