sağlıkta İngilizce açarda azda hit sağlarsan tadından yenmez :) en dşük tıka 0,50 kuruş alırsın buda en düşük olanı. Ki bu tık başı 5-10 tl arasıda olur emin ol. Ben 4 günlük açtım deneme aşamasındayım. 7-8 hiti var yarısı arama motoru botları olsa, 4 hit geliyor 5-6 google çeviri ile yazı ekledım. What is Ebola? aramasında görsellerden iki gelmiş. Yani Ebola nedir aramasında. Daha düzgün ingilizce makaleler ve güzel bir tema ile bence ingilizce işi harika sonuçlar verir.
Düşünün site sayısıda belki çok olabilir ama, kanser nedir türkçe aramayı ayda ortalama 30bin kişi yapıyorsa, ingilizcede bu arama 500 bini bile buluyor. sağlık sigortasında türkçede 0,50 yi belki zor alırsınız hadi tık başı 1 tl alın, Aynı kelime ingilizcede 20 tl tık başı verebilir hatta 30-40 tl tık başı alabilirsiniz bu kelimelerde.
Bu yüzden yakın zamanda (Bu sene bitmeden) ABD Kültür derneğinde ücretli ingilizce dersi almayı düşünüyorum. Çok ileri seviye ingilizce yani. Ve kesinlikle ama kesinlikle daha Türkçe siteye bulaşmam. Ortalama tık başı 1 tl alsanız 100 tık 100 tl dir emin olun az çok uğraşınca buda zor değildir bence.