Economist adlı üyeden alıntı
Konu resimlerle birlikte hepsi düzenlenmiştir, işlem yapmanıza gerek yoktur, teşekkürler.
@Ferdi Şahin,
Tekrarlamayacağım, benim hakkımda yorum yapma veya konu açıldıgında sorgusuz sualsiz banlanmasını talep ediyorum.
Kolay gelsin..
Saygılarımla,
Economist
Siz de benim açtığım konularda isminiz geçmemesine rağmen her şeyi üstünüze alınmaktan vazgeçin artık. Gördüğünüz gibi konu gereksiz yere buralara kadar geldi. Sizinle bireysel hiçbir sorunum yok. Yardıma ihtiyacınız olduğunda ya da haksızlığa uğradığınzıda yanınızda olurum. Ancak eleştiriye açık olmalısınız. Ne Ferdi hocam ne de başka biri gelip sizin konunuzu baltaladı, bundan sonrada kimse böyle bir şey yapmaz. Bazı yanlış gördüğümüz noktalar açıklığa kavuştu artık isteyen istediği gibi ticaretini yapar. Size hayırlı işler, bol kazançlar.
Veysel adlı üyeden alıntı
Yaptığım araştırmalar ve üst yönetimle istişareler doğrultusunda şu sonuca varmış bulunmaktayım;
- .co uzantısının hiçbir şekilde tescil, belge vs. gerektirmemektedir.
- İsteyen istediği gibi bu domaini alıp satabilir
- Ve bu satış konularında kesinlikle tartışmaya mahal verecek veya başka birinin satışını kötüleyecek yorumlar yapılmamasına özen gösteriniz.
- Ayrıca forumda belge veya tescil istediğini belirtip satış yapanlar veya satış konularında farklı karalama politikasını süren üyelerin konuları silinecektir.
Forum düzeni için lütfen tüm üyelerimizin özen göstermesini rica ediyorum.
Karar için teşekkürler. Olması gereken buydu.