Gelişme : Kat Moderatörümüz Sayın Mukim bunun gibi bir projeye bir kaç gün önce bireysel olarak başlamış. Yardımcı olmak isteyenler konu altına yazabilir. Ben de yardımcı olmak isteyenleri Mukim beye bildireceğim.
Bu forum bana çok şey kattı. Hep o mu katacak :) Birazda ben katayım istedim ve bu fikir geldi aklıma. Şahsen kendi fikrim zevkle okunabilecek bir gazete olacaktır.
Şimdi diyelim ki bu proje forum üyeleri tarafından beğenildi, konunun detayına girelim değil mi :)
Anket: Sizce İnternet üzerinden mi okunmalı ? { E-Dergi Şeklinde } Yoksa Grafik halinde mi okunmalı ? { Resim Dosyası Halinde }
Fikirlerim;
1. Derginin çıktığı ayın forumdaki en dikkat çeken 3 konusu
Örnek : Google Parametreleri
2. Her ay bir önemli üye ile röportaj
Örnek : Temmuz Ayının Röportaj Konuğu, Sinan Yorulmaz
3. Her ay maksimum 50 kelimelik tasarım, google yada kodlama ile ilgili ipucu.
Örnek : Web Tasarım yaparken içine özen, düzen ve hayal gücü katmalısınız :)
4. Her ay bir ayın üyesi seçilebilir.
Örnek : Wm Aracına uzun zamandır sağladığı desteklerden dolayı Çağrı Çolak ayın üyesi seçilmiştir.
5. Her ay ayın tasarımcısı, ayın coder'ı, ayın girişimcisi, gibi kişiler seçilebilir, rekabet olur :)
6. Son olarak gazeteye reklam alanı eklenebilir ve WM Aracının gelişimine daha çok katkı sağlanır.
Eee benden bu kadar. Sizin fikirlerinizi, açılırsa nasıl olur, nasıl olmaz, şu eklenirse güzel olur dediklerinizi yazarsanız sevinirim :)
Yöneticilerin ilgilenmesini istiyorum eğer bu iş olursa editör olmayı çok isterim :D
Şimdiden Yardımcı Olmak İsteyenler Listesi ---
1. Mert Can Eyriyer (Editör)
2. Sueda (Röportajcı)
3. Teknoonur (İpucu Avcısı)
4. Test9