Arkadaşlar bilgilenelim, bilgilendirelim.

#ALSIceBucketChallenge etkinliğine katılarak ALS Hastalarına moral olmanız güzel bir şey ama şöyle bir durum var.

#Google şirketinin araştırmasına göre 2012 yılında dünya nüfusu ortalama 7,046 milyar olarak belirlenmiştir.

Bu kadar insanın #ALSIceBucketChallenge etkinliğine katıldığını düşünsenize. Şuan Güney Afrika bölümünde susuzluktan ölen binlerce hatta milyonlarca insan var. Lütfen kendinizi bir şekilde kanıtlamak istiyorsanız bunu kafanızdan aşağı buzlu su dökerek değil de resmi sitesinden bağış da bulunarak yapınız. Hristiyanların bilinçsizce bu hareketine ortak olmayın. Size gelen tekliflere size yakışan bir tavır ile geri çevirin.

Hiçbiri ile ilgilenmiyorsanız sırf Müslüman olduğumuz için bu harekete katılmayalım. Dinimiz buyurur ki; en ufak israf etmeyin. Bu günah ve haramdır. #ALS Hastaları için açılan resmi sitede bulunan bağış hesabında toplamda +20.000 TL toplanmış. Güya o kadar kişi katıldı öyle değil mi? "O kadar ünlü, aktör, futbolcu katıldı."

Lütfen bilinçli bir şekilde hareket edelim. Ha onuda mı yapamıyorsunuz; o zaman gidin ALS Hastalığı nedir onu araştırın. En azından bilgi sahibi olursunuz. Tabii bunu başarabilirseniz.

#ALS Derneği Resmi Sitesi : http://www.als.org.tr
Bağış için : (TRY) IBAN: TR320001001672113640835001

**Bana dokunmayan yılan kırk yıl yaşasın kafasından çıkın. Geleceği düşünün. Unutma; "Kökünü beğenmeyen dal ve dalını beğenmeyen meyve olgunlaşmadan çürür."