Html ile başlamalısın daha sonra Css. PSD to css yapabilecek kıvama geldikten sonra direkt PHP veya önce Javascript sonra Jquery daha sonra php öğrenmelisin bence.

Ben kendi kronolojimi yazayım.

1. Html
Aslında html öğreneyim demedim. İsmini bile bilmiyordum. 5 Yıl önce tr.gg ile başladım .temayı editlemek istedim bu yüzden öğrenmem gerekti. Kaynaklardan değil ama. karıştıra karıştıra neyin ne işe yaradığını buldum. Senin elinde şu an milyonlarca kaynak var en kısa yoldan HTML ile giriş yap.

2. Css
Hatırlamıyorum nasıl başladığımı. Html den sonra temaları bir adım öteye taşımak istedim. Kendi ihtiyacıma göre renklerini vs. değiştirmek istedim. Sonra tekniğin CSS olduğunu öğrendim. Ve tekniğini öğrendim. Çok pratik yaptım. Onlarca döküm yaptım ama hatalı ama valid. %100 valid temalar döktüm ve html css sayfasını kapattım. Sadece geliştirmek kaldı.

3. Javascript
Javascript eğitim kitabı aldım. Çok bi şey öğretmedi bana. Ben anlamadım. Anladım ki kitapla anlamıyorum. İnternetten öğrendim başlangıç düzeyinde.

4. jQuery
Javascriptden sonra hemen geçiş yaptım. Zaten pek farkı yok. Görsel efektler için öğrendim. İlerisine gitmedim.

5. Php
Phpye giriş yaptım. Kendime çalışma alanları oluşturdum her metodu kaydettim kullandıkça. 4 metodu öğrendim. Database e yazma gib iişlemlerini öğrendim. İlk olarak kendime küçük bir toplama çıkarma scripti yazdım. Yazdığım rakam kadar ekliyor ve çıkarıyordu. Zevk aldım. Sonra ilerisine gitmedim. Ama şimdi javascriptden bir başlasam php ye kadar 2-3 ayda güzel gelişme kaydederim. Sende böyle ilerlemelisin bence.

Html ile yapıyı oluştur. Css ile şekillendir. Javascript ile işlevsellik kat. jQuery ile görsel işlev kat. Php ile ziyaretçiye sunmak için scriptini yaz.