anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Biri çıkıp normal bir şekilde ALS hastalarına destek istiyorum deseydi, onu bu kadar kişi duyamıyacaktı. Çarpıcı bir şey olması gerekiyordu, bu şekilde bir çok kişi bu hastalığın adını öğrendi, bağışlar yapıldı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
Rok
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bankacılık
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olay tamamen gösterişe dönüşmüş resmen sırf yaptım diyebilmek için bunu yapanlar var , yazık.
İyilik yap denize at bilmezse balık bilir halık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her konuda dini görmekten bıktım! İnsan olmak icin dine ihtiyaciniz varsa hic olmayin daha iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Daha mahallesinde bile ünlü olamayan insanlar başına bir kova su döküp birbirlerine meydan okuyorlar. Saçmalık.
Ayrıca sadece Amerika'da 15 milyon dolar bağış yapıldığı Türkiye'de ise sadece 95 bin lira bağış yapıldığı açıklandı. Ki ünlülerden bir çoğu bu videoyu çekip paylaşmıştı. Bizimkilerinki sadece gösteriş. Başka bir şey değil.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"#IceBucketChallange furyası temiz içme suyunu ziyan ettiriyor!" diyenlerin 'endüstriyel kirlilik' denen şeyden haberi var mı acaba? Dünyadaki 7,2 milyar insanın bu kampanya için tek seferlik ziyan ettiği su, petrol endüstrisinin bir yıl içerisinde kirlettiği temiz suyun yanına bile yaklaşamaz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kampanya gayet başarılı ve güzel gidiyor düşünen çok iyi düşünmüş
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Konuyu acan arkadasimiza katilmiyorum! Sanki herkes mükemmel yasiyorda bir kova suya göz diktiniz! Ben ALS ne oldugunu bilmiyordum bu "cilginlik" sayesinde ögrenmis oldum...
Hem eglenceli hemde insanlar bilincleniyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Farkındalık yaratmak için güzel bir kampanya. Başka bir yol ile de yapılabilir miydi? Belki. Ama bence su boşa gidiyor vs. gibi yaklaşımlardan önce duş alırken üzerimizden akan suyun ne kadarının boşa aktığının da farkında olmak gerekir diye düşünüyorum. 1 Kova su ile belki kuraklık oluşmaz ama belli ki 1 kova su ile en azından 1 insanı bilinçlendirebiliyor. Yine de tüm bunların ardından bu kampanya ilk çıktığından beri Amerika'da ki ünlülerin bir akım olarak gazze için ortaya koydukları tepkilerinde düşüş olduğunu da gözardı etmemek gerekli. Hal böyle olunca da "Acaba?" diye kendime sormadan da edemiyorum.