-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhaba Arkadaşlar
Televizyonda saçma sapan şeyleri izlerken canım sıkıldı ve dedimki internet üzerinden kendi yayınımızı yapsak 24 saat boyunca programlama videolarını yayınlasak ve belirli bir seviyeye gelince de reklam alıp aynı televizyondakiler gibi yayın yapsak nasıl olur dedim ?
Sizce tutar mı böyle bir proje veya benzeri var mıdır ? Canlı yayın yapabileceğimiz ve kaydını tutacağımız böyle kendimize has bir site oluşturabilir miyiz sizce ?
İlk aklıma gelen programlama dillerinin anlatıldığı videoların yayınlanması oldu ama webmaster sitelerindeki genel konularda ele alınabilir vs. vs. konular videolar attırılabilir.Sizce tutar mı ?
Muhammedd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Güzel bir sistem ,eksiksiz birşey olursa , neden tutmasın ki :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Canlı yayın yapabileceğin kaliteli siteler var. Aylık 69 dolardan başlıyor. Kitle arttıkça fiyatta artıyor. Sermaye varsa iyi tutar. Birde Youtube'dan da canlı yayın yapabilirsin. Sitene eklersin.
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Artık kimse canlı yayın izlemiyor. Varsa bilginiz, birikiminiz çekin videoları paylaşın. Konuyla ilgili olanlar zaten bir şekilde sizi bulur, izler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
TV Hosting almanız gerek.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşların dediğinin aksine canlı yayın yeni yeni tutmaya başlıyor. Youtube canlı yayın kanalları özellikle. Mesela konserler canlı canlı Youtube'dan veriliyor. Canlı yayın bitince de kayıt izlenebiliyor. Öyle bir kanal olursa tutabilir yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
cumak27 adlı üyeden alıntı
Ben işi bi adım daha öteye götürüp bunu bir site açıp ordan yapma taraftarıyım ama youtube'u kullanarak nasıl olur bilmiyorum.
Ek Olarak:
Teşekkürler, arkadaşlık isteği yolluyorum. Şimdi değilse bile belki bir sonraki sene yaz ayları içerisinde (okuldan dolayı) yapmayı düşündüğüm ilk proje arasında. O zamana kadar yapılmazsa tabi :)
Kendi siteniz üzerinden kendi sunucunuzla filan zor olur hocam. Youtube kullanmanız yararınıza olacaktır. Hem youtube dan yayınlara reklam ekleyip kazancınızıda arttırabilirsiniz.
Wordpress Hizmetleri | Skype: mert50356