Makale ücretlendirmesi
100 kelime -- 2 TL
150 kelime -- 3 TL
200 Kelime -- 4 TL
250 kelime -- 5 TL
300 kelime -- 6 TL
400 kelime -- 8 TL
500 kelime -- 9 TL
500 kelime ve üzeri makalelerde fiyatlandırma konuya göre değişmektedir..
(10 TL altında iş alımı yapmıyorum ve ''acil iş'' şeklindeki işleri de almıyorum..
Bir de önemle rica ediyorum benden fiyatlar konusunda indirim talep etmeyiniz..)
Not: Makale ücretlerini peşin alarak çalışmaktayım.
Skype, Whatsapp gibi iletişim yolları üzerinden hizmet sağlamıyorum. Benimle sürekli iletişim kurmanız için bir neden yok. Forum mesaj yöntemi ve mailden teslimat sistemini kullanmaktayım.
(Trilyonluk sevkiyat yapmıyoruz nihayetinde )
Neden Ben?
RuyaWebAjans adlı üyeden alıntı
İşinde disiplinli, işine özen gösteren, profesyonel bir makale yazarı. Kendisine her türlü kefiliz.elaldilarinsaat adlı üyeden alıntı
Makale yazdıracak arkadaşlara duyrulur; biz Gülsüm hanım ile birlikte yaklaşık 2 ay oldu çalışmaya başlayalı gerçekten işini severek yapan ve çok kaliteli makaleler yazan bir yazardır. Aldığım hizmetlerin karşılığını en iyi şekilde hak etmektedir. Makale özgünlüğü ve kalitesi tartışılamaz tek kelime ile harika çalışmalar yapmaktadır. Çalışma sürekliliğimiz devam etmektedir. Emekleriniz için çok teşekkür ederim Gülsüm hanım. İyi çalışmalar...Not: 90 adet 300 kelimelik makale siparişi teslim alındı ödemesi yapıldı. Çalışmalar çok iyi. Devamı gelecektir.
Blackboycan adlı üyeden alıntı
Gülsüm Hanım sitemizin makalelerini yazıyor ve editörlüğünü yapıyor. Kendisinden çok memnunuz. Konu başlıklarını özenle seçiyor ve size her hafta raporluyor. Ben sadece takip ediyorum o kadar. Üzerimdeki yükün önemli bir kısmını aldı.Makale kaliteli :) öznilmiş ve %100 özgün. Çok teşekkür ediyorum.
Yasin Koçyiğit adlı üyeden alıntı
makaleler alındı güzel ve kalite bir çalışma yapmış arkadaş,konu başlığındada yazdığı gibi profesyonel bir arkadaş işinde.tezyazimerkezi adlı üyeden alıntı
10 adet mak. alındı, emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Güvenilir dürüst birisi.iyi çalışmalar diliyorumradyo******* adlı üyeden alıntı
Harika hızlı profesyonel çalışmalar beklentimizin çok üstünde teşekkür ederiz.HemenTeslim adlı üyeden alıntı
Tanım yazısı yazdırıldı kaliteli iş çıkarttı teşekkürler..BertuğErdem adlı üyeden alıntı
Geçmiş günlerde çalışmadığıma pişman olduğum tek makaleci. Keşke daha önceden çalışsaydık. Çok başarılı bir yazar ablamız. ::)dursunyilmaz adlı üyeden alıntı
Kendisine makale yazdırdım çok memnun kaldım.. İşi teslim gününden erken bitirip teslim etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum .BertuğErdem adlı üyeden alıntı
yine ticaret gerçekleştirildi yine çok kaliteteomanerdinc adlı üyeden alıntı
Özenilerek yazıldığı belli olan 20 adet makale teslim aldık. Tavsiye ederim. İyi forumlar.YasinKoçyiğit adlı üyeden alıntı
arkadaş işinde çok profesyonel. yazdığı makaleler sayesinde stargazetesi.com.tr ve radikal.com.tr bloglarında yazıları aynı gün kabul edilmiş ve çok çok kalite 2 linkimiz olmuştur.SercanYılmaz adlı üyeden alıntı
10 adet 250'şer kelimelik makale hizmeti alındı. Kaliteli ve hızlı hizmet için teşekkürlerSercanYılmaz adlı üyeden alıntı
10 adet 250'şer kelimelik makale hizmeti tekrardan alındı. Kaliteli ve hızlı hizmet için teşekkürlerUzmanlık isteyen bir konuda yazmaya cesaret etmek bile başlı başına takdir edilecek konu.
Teşekkürler, saygılarımla
FurkanKandemir adlı üyeden alıntı
Sırf anahtar kelime dolsun diye boş kelime gerçekten eklemiyor.2. kez 4 adet 200 kelimelik makale siparişi verildi.
DisOrientedb adlı üyeden alıntı
Teşekkür ediyorum, makaleler güzel. 5 üzerinden 4 veririm :) Tekrar çalışırız inşallah, makaleleri ilettiğim arkadaşım da çoğunu beğendi.** makaleler zamanında ve gayet düzgün olarak teslim alınmıştır, arkadaşa ilgisi ve titiz çalışması için teşekkür ediyorum.
Bundan önce de bir kaç makale yazarı ile çalıştım yazılara göre sınıflandırır isem isteğime yönelik en iyi bu arkadaş gelir.