CezaLet adlı üyeden alıntı

Hocam takip derken tabii ki programı verdikten sonra ikinci programı 1. programa göre yazacağız. Ama şu olmayacak her saat kullanıcı ile konuşmayacağız veya şu an ne yapıyorsun neyi yaptın demeyeceğiz. Kullanıcı 2. programı almak isterse zaten 1. programı uygulamış demektir. ha uygulamamışsa programı alırken not bölümüne şunları şı kadar yaptım veya yapamadım yazar. Bizde 2. programı ona göre yazarız ona.

Benim sizi şöyle anladım: her saat kullanıcı ile etkileşimde olunacak ve bilgi transferi olacak cinsinden.

işte beni anlamadınız :) siteniz bunu sağlasınki kullanıcıyla konusmaya gerek kalmadan telefondan program sayesinde kendi ne yaptıysa girsin anlık olarak sonra da sistemde hocan bakar bunu bunu yapmıs bu duruma şu kiloya gelmiş şişmansa hala yeteri kadar cardiyo yapmamışsa cardiyoya yönelik çalışma ekler zayıfsa aylık alması gereken kiloyu almışsa ona göre yazar demek istediğim bu hani böyle bir sistemi yaparsanız büyük bir fark yaratmış olursunuz ve kullanıcılar sitenizde daha çok takılır :)