C-Uruc adlı üyeden alıntı

Siz bayansınız değil mi? İsterseniz arkadaşlar bir başlık versin, aynı başlıkla iki makale yazalım. Dediğinizle hiçbir alakası yok. Araştırmacı insan herşeyi en iyisi ile yapabilir. Bayan konusuyla akalası yok. Ki şuan bir kadın sitesinin sahibiyim. Makalelerimi tamamen kendim yazıyorum. Sanırım sizde bana makale yada referans göndermiştiniz diye hatırlıyorum. Konu ne olursa olsun. Ben şuan başkasına yazdırmıyorum. Beğenmiyorum, beğenemiyorum. Gerçekten iyi yazanlar elbette vardır. Ancak konu ile hiçbir alakası yok. Makale yazdığım için, Kürtaj hakkında kadınların %80'ininden daha çok bilgi sahibiyim. Yada sezaryen doğum konusunda. Örnekleri çoğaltabilirim. :)

Elbette haklısınız. Bayan sitesi sahibiymişsiniz. Bende bir bayan sitesi sahibiyim. Her gün youtube'da makyaj videolarımı, kombinlerimi paylaşıyorum. Çokta iyi tutuluyor diyebilirim. Herşey, iyi güzel. Peki, siz kadın kıyafetli deniyormusunuz? Şunun altına şu iyi gider. Ben hepsini yaşayarak anlatıyorum. Çünkü ilgi alanım bu. Bana kalkıp inşaatla ilgili bir makale yaz deseler yazamam. Hiç bilmiyorum. Bilmediğim konuya da bulaşmak istemem. Bu açıkcası kalite meseledir. Kimisi yazar kimisi yazamaz.

Bu arada size referans göndermemişim.