Elbette haklısınız. Bayan sitesi sahibiymişsiniz. Bende bir bayan sitesi sahibiyim. Her gün youtube'da makyaj videolarımı, kombinlerimi paylaşıyorum. Çokta iyi tutuluyor diyebilirim. Herşey, iyi güzel. Peki, siz kadın kıyafetli deniyormusunuz? Şunun altına şu iyi gider. Ben hepsini yaşayarak anlatıyorum. Çünkü ilgi alanım bu. Bana kalkıp inşaatla ilgili bir makale yaz deseler yazamam. Hiç bilmiyorum. Bilmediğim konuya da bulaşmak istemem. Bu açıkcası kalite meseledir. Kimisi yazar kimisi yazamaz.
denemekle ne alakası var hanımefendi. Motoru olan birşey mi deniyorsunuz? Bence karşı cinsin görselliğe verdiği önem daha önemlidir. Ben alır giyerim kız arkadaşım yada bayan akrabam beğenmez ama ben çok beğenirim mesela. Neyin altına ne yakışacağını görmek için denemeye gerek yokki. Allah bile insana kendini beğenme duygusu vermiş azda olsa. Yoksa her insan kıskançlıktan çatlarmış. Ne deniyorsunuz? Odalar dolusu elbiseniz mi var? :) Ayrıca makale diyoruz. Gelin istediğiniz kadın konusunda sizinle yarışalım diyorum. Başlıklarıda siz verin buna giyim kuşam makyajda dahil. Ha ben video çekemem ruj yapacak halim yok. Erkek sesiyle anlatsam kimin umrumda olur? Konumuzda zaten makale değil. İyi bir araştırma ile, birçok kadın makale yazarından daha iyisini yazacağımı iddia ediyorum hodri meydan :)
AYRICA.... Burada en önemli olan şey seodur! Seo uyumudur. Edebiyat hocasını getirin, seo uyumlu yazamadıktan sonra hiçbir işe yaramayacaktır. Belki bizden kat ve kat iyi makale yazabilir. Bunu seo uyumlu yapamadıktan sonra hiçbir anlamı zaten kalmaz web siteleri için önemli olan budur. Siz diyorsunuz yazamazsın başkası ben diyorum yazarım. Ve konuyu uzatmayalım hodri meydan diyorum ;) Bunuda sadece araştırmanın gücünü göstermek için diyorum. Sitemde abiye modellerinden, mezuniyet balosu elbiselerinden hit alıyorum ben. Makyajdan hit alıyorum Ben. Taş pudradan, porselen makyajdan. Porselen makyajın en belirgin özelliği nedir mesela?