2 sitemi 1.sayfa 1.sıraya getirdim ve her iki sitenin geçmişi domain olarak 8 12 yıl arası yanlız kurulum yaşı 5 aylıktır yaptıgım çalışmaları özgün olarak yaptım ve herşeyden öncesi herkesin es gectigi tek şey var
1.alıntı yapıyorlar ( Çok yanlış)
2.domain 1 veya 2 yıl reglenmiş ( Çok yanlış)
3. daha 1 2 aylık siteye backlink çalışması yapıyorlar ( Çok yanlış)
4. daha 2 5 aylık siteden link çıkışı satıyorlar (Çok yanlış)
5. yeni açılmış sitenize kesinlikle resim dahil aldıgınız gibi yüklemeyin (çok yanlış)
en azından sag tıklayıp aldıgınız resim isimleri örnek ücretsiz haber teması paylaşıcaksınız onun resmini aldınız arada boşluk bırakmadan resim adını ( ucretsiz-haber-temasi-indir ) < örnek tarzında isimini tam yazıp yükleyin ve icerik açıklamalarını özgün türkce imla kurallarına uyumlu ve türkçe karakterlerine uygun yazıp yükleyin
Yukarıda belirttigi gibi google hemen aaa bu iyi diyerek sizi üste almaz adım adım analiz eder rebotlarda tarar en iyi anlatan en kalite sunan kişiyi alır öne 5 aylık sitelerim şu an herkesin bildigi webdunyasi.net ücretsiz script indir ve bir cok kelimede 1.sayfada bunun sebebi tesadüf degildir bilgi ile alakalıdır seo degerimizi temamızla alakalı düzenleyemedik ve kesinlikle daha backlink almadık egerki olası bir durumda gerekirse backlink ile ayaga kaldırırız.. SAYGILARIMLA.. ozan...