XnCN
Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
internette gezinmek için iphone ekranı biraz kücük kalıyor ama performans vb. konularda sıkıntısı yok kasma sisme gibi dertleride yok , s5 mazeme kalitesi olarak o paraya yakısmıyor donanım iyi ama arayüzü hala kasıyor , note 3 dede kasma vardı geçdimi bilmiyorum note 3 internet multimedia için mükemmel bir cihaz ama biraz büyük gelebilir sana.
rankend
barankaraboga.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Adayı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benden tavsiye bu olayı daha bugün yaşadım galaxy note'um vardı.Hava sıcaktı 38derece civariydi. Telefonum elimde camı çatladı telefoncuya götürdüm sıcaklık yüzünden dedi.Samsunglarda yaşanabiliyor dedi.Belki benim şansızlığımdır ama iphone al derim.Kalite arıyorsan
barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Seçeneklerin dışına çıkabileceksen LG G3 diğer şekilde asla Samsung almanı önermem.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu kredi kartlara satış kapanmış 5s alacaktım oda taksitli satışlar kalkmış kara verdim 5s alacam.
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bence tereddütsüz LG G3 Alın. Ben G2 kullanıyorum. G3 ten tek farkı kamerasına laser getirilmiş olması ve tasarımı. Menü tasarımı G2'yede gelecek zaten.
LG resmen aşmış. birkaç ay oldu alalı tık yok. Her açıdan iyi bir telefon. Bataryası dünyanın en uzun giden telefon zaten 4 bin ma.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Orası öylede hocam ben android'ten sıkıldım birazda apple kullanım diyorum tşkler yorumlarınız için arkadaşlar.
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Gemi Kaptanı Olacak :)
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dostum öncelikle Gösterişli ve büyük bir telefon istiyorsan Note 3. Havalı bir tarzın varsa iPhone 5s. Yok ben güçlü performanslı birşey istiyorum dersen GM Discovery Elite.
1 kişi bu mesajı beğendi.