studyokan adlı üyeden alıntı

"Biz gerçekten de kalıcı bir arama motoru optimizasyonu yapmak istiyoruz" demişsiniz. "Kalıcı" ifadesi çok iddialı bir kelime ve sürekli Seo çalışmalarını baltalayarak yatırımcıları Adwords'e yönlendirmeye çalışan google yaklaşımına aykırı.
Yeni videoyu izledim. Birinci videoyu da izlemiştim. Edindiğim izlenim, yardımcı olmaktan çok kendi reklamınızı yapma yönünde bir aksiyon belirlemişsiniz gibi geliyor. Sürekli bir "iyi site" ifadesiyle, kuyunun etrafında dönüp duruyorsunuz. Tatmin edici, faydalı hiçbir bilgi bulamadım bu videoda da.
Önceki açmış olduğun konuda kendi yöntemlerimi açık açık yazmıştım. Yani direk somut örnekler ve başarıya giden yolda faydalı deneyim bilgileri. Spesifik bilgiler vermeden videolar hazırlayacaksanız artık boşuna izlememe gerek yok...

Adam resmen döktürmüş ya.Hani kelimesi kelimesine hak veriyorum.Üzerine de birşey ekleyemiyorum.Bu videoyu çeken kişi gerçekten yararlı olmak istiyorsa uyguladığı yöntemleri versin.Sonuçta genel konuşmak değil,detayları konuşmak cesaret ister.Gerçekten SEO'da kaliteli bir yöntem paylaşsanız daha yararlı olur diye düşünüyorum.