Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce ingilizce sağlık konulu bir site açtım. 7-8 yazı ekledim. Yazıları google çeviri ile ekledim. Ve günlük şuan 10 kadar hit var. Basit wp teması üzerine kurdum deneme amaçlı.
Aramalar genelde görsellerden geliyor. Örneğin Son zamanların hit konusu what is ALS yani ALS nedir ? başlıklı yazımdan, yada ebola nedir? What is ebola? yazımdan hit aldım. Diyeceğim şu bence değer arkadaşlar. İngilizce makaleler yazdırıp hatta ingilizce kursuna gidip bu işlere yönelmeye değer. Hitiniz Türkçe siteye göre %100 e yakın daha fazla olacaktır. Tabi birazda kaliteye önem verir üzerinde durursanız.

Çünkü Dünyada Türkçe konuşan insan sayısıyla, ingilizce konuşan insan sayısı arasında uçurum var. Mesela kanserin nedenleri aranma hacmi Türkçede 33 bin iken, ingilizcede bu 300 bin olabiliyor. Böyle bir yazıda Türkçede kanser ile ilgili pek reklam çıkmazken ingilizce de çıkan reklam cuk diye oturuyor konuya.. İngilizce bir siteden alacağınız 100 tıkla bile günlük gelirinizin rahatlıkla 60-70 Lira olacağı kanısındayım.

Bu ufak denemem sonucunda kesinlikle ileri derecede ingilizce dil kursuna gitmeye karar verdim. Hiç birşey yapamasam ingilizce makale satarım. Yada seo, vb tüm konuları ingilizce forumlarda daha detaylı araştırabilir, ingilizce webmasterler ile daha rahat iletişimde olabilirim.. Türkçede en pahalı reklamlar için 0,30 görünce sevinirken emin olun en düşük rekabetin olduğu kelimeler için bunu rahat alabiliriz diye düşünüyorum. Ki sağlık sigortası kelimesinde ingilizcede 80 lira veren reklam verenleri gördükçe..

Sadece sizinlede paylaşmak istedim. Bence sınırları zorlayın saygılar.