bloggerim adlı üyeden alıntı

o 10 hit Türk sitesine gelen 100 hite bedel ama bi kendi vatandaşına hizmet etkem var bir de elin vatandaşına...

kimse burada hizmeti düşünmüyor kusura bakmayın ama. Elin vatandaşı siz yazmasanızda aynı hizmeti zaten fazlasıyla buluyor. Burada mantıklı düşünmekte yarar var. Tıklayanda, para verende yabancı. Alan ise biz olacağız. Hepsini geçtim şurada 2 bin webmaster varsa 1990'ı kesinlikle kar amacıyla yapıyor. Yapmayanda eninde sonunda bunu düşünüyor. Valla siz devam edin hizmet vermeye o zaman ne diyeyim hocam:) Türkçe siteden tamamen vazgeçin demiyorum ingilizceye ağırlık verin diyorum

Ek Olarak:

Altunel Seo adlı üyeden alıntı

Adsense ingilizce içerikli sitelere çok sağlam ödeme yaparken Türklere çok az veriyor.

aynen

Ek Olarak:

bloggerim adlı üyeden alıntı

o 10 hit Türk sitesine gelen 100 hite bedel ama bi kendi vatandaşına hizmet etkem var bir de elin vatandaşına...

Bakın burada bile her zaman en iyi yaptığımız şeyi eleştiriyi yaptık. Neden sağlam taş gibi bir reklam firmamız yok mesela? Olsa adam akıllı para veren neden Türkçe siteden vazgeçelim. Kendi insanımız dediklerimiz adwordsa reklam verirken kendi insanı olan yayıncıları ne kadar düşünüyor? Sonuçta zengin olan onlar. Bu gençlerde sebeplensin boşver diyen var mı? Şevkleri kırılmasın diyen. Yok maalesef.