-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
takipçi ve siyaset tagları hariç diğerlerine atabilirsin. gündemdeki kişisel tagları daha çok tercih ediyorum
örn:
#semihvaroliletakip yerine
#bugünneizlesem gibi taglara tweet atıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Benim facebook sayfam var 2 adet. Biri 20 k diğeri 5 k.
Erişimleri ve etkileşimleri gayet iyi. Özellikle önemli bir haber paylaştığımda gece bile anlık 70 online olabiliyor. Normal hitlerde günlük 500-600 arası.
Tabii her ikisinden yaparsam 1.000 falan oluyor. Eğitim sitesi ve eğitim sayfalarım olduğu için hitler dönemlik yani mesela tercih dönemleri geldiğinde hitler aşırı artacak gibime geliyor.
Grapixa
Piksel Terbiyecisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Facebook sayfasının hit etkisi, erişim oranıyla doğru orantılı. 150.000 kişilik bir sayfada erişim oranınız 50.000 civarındaysa ve verdiğiniz linkteki haber, ortalama ilgi uyandıracak ölçüdeyse gün içerisinde o haber için yaklaşık 100-150 hit alırsınız. Tabi o sayfada sadece haber paylaşırsanız insanlar sıkılırlar. Arada normal paylaşımlar da yapmanız lazım.
Sözün özü hem sürekli paylaşım yaparak sayfa erişimini yüksek tutmaya çalışacak hem de haber sitenizi güncel tutmaya çalışacaksınız. Sayfanıza yöneticilik yapabilcek birilerini bulmanızı tavsiye ederim. Böylelikle siz habere odaklanırsınız.
Erişim yüksek olursa iyi hit kazandırır. Tek bir haberde 120.000 hiti gördüğüm zaman olmuştu. Fakat tabi haberin niteliği de önemli.
Diğer bir konu yaygın sahtekarlık. Çoğu "organik" diye satılan sayfa "çakma" çıkıyor. Siz aldıktan sonra üye sayısı ve erişimleri düşmeye başlıyor. Çok iyi bildiğiniz bir sayfayı satın almalısınız ya da bir sayfa açıp eşiniz dostunuzdan başlayarak beğendirmeli, her haberin altına da facebook sayfa linkinizi koyarak yavaş ama organik beğenen toplamalısınız.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Harita ve Kadastro
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sadece hit almak için paylaşım yapmamak lazım. Önemli olan o sayfanın uzun süre okunabilirliliği. google uzun süre sonra bunları farkediyor. ve sizi hakkettiniğiz yere koyuyor. özgün olmak. devamlı sitede özgün içerikler ile çalışma yapmak