lostyazilim
tr.link

Sosyal Medya ile kazanılan Hit

20 Mesajlar 2.506 Okunma
lstbozum
tr.link

Cenkay Cenkay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 6 / 13
  • Ticaret 1, (%100)

Atakentcity adlı üyeden alıntı

Bir dakika yanliş ifade etmiş olabilirim soruyu ben. Facebook hesabı değil de facebook sayfası olucaktı o. Gruplar için geçerli olan durum (dediğiniz gibi grup başına 2 tekil hit) bu sayfalarda da geçerli mi? (Atıyorum 20k`lık etkilesimi kuvvetli sayılabilecek bir facebook sayfası)

Sayfa etkileşimi daha kuvvetli olur diye düşünüyorum. Ama site içeriği ile ilgili bir sayfa olmalı ve zaman çok önemli. Zamana çok iyi takip etmeniz gerekiyor. Örneğin akşam 20.00 ile 23.00 arası facebook çok dolu oluyor. Bu arada yayınlatırsanız sitenizi daha çok kişiye ulaşırsınız. Ayrıca paylaşım yaptırrısanız aldığınız sonucu bana iletirseniz sevinirim.

wmaraci
reklam

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)

Atakentcity adlı üyeden alıntı

Sandbox` girmeyelim hocam durduk yere eminmisiniz? :)

Twitter ve Sandbox bence imkansız. yoksa çoktan girmiştim :D günde 3 adet reklam tweeti atıyorum 75 gibi kişi geliyor. arama mo. 25 kişi falan geliyo günlük 100 ün altına düşmüyorum. önceden alexayı düşürmek için 400 hite kadar ulaştım sadece twitterdan şimdi meyvesini yiyorum. Binlerce kişiye reklam yapmış oluyorsun tabi tweet atacağın taglar önemli.

Atakentcity Atakentcity WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 2, (%100)

Vetch adlı üyeden alıntı

Facebook organik erişimi oldukça düşürdü. Paylaştığınız şeyler sayfa sakinleri tarafından beğenilip yorumlanmazsa neredeyse kimseye erişmeden uçup gidiyor. Bu yüzden içeriğinizle ilgilenecek, konuyla alakalı insanlara paylaşırsanız güzel hit alırsınız. Ama gidipde oyun sayfasında yemek tarigi paylaşırsanız etkileşiminiz olmayacağından çok az kişiye erişir ve çok daha da azı linke tıklar.

Biraz yüzsüzleşmeye çalışırım hocam abonelerin gönderileri beğenmeleri konusunda :) onun dışında satın alacağım sayfa sitenin düzeyinde insanlara hedef alıcaktır. Bu konuda ince eleyip sık dokuyıcam kesinlikle.

Cenkay adlı üyeden alıntı

Sayfa etkileşimi daha kuvvetli olur diye düşünüyorum. Ama site içeriği ile ilgili bir sayfa olmalı ve zaman çok önemli. Zamana çok iyi takip etmeniz gerekiyor. Örneğin akşam 20.00 ile 23.00 arası facebook çok dolu oluyor. Bu arada yayınlatırsanız sitenizi daha çok kişiye ulaşırsınız. Ayrıca paylaşım yaptırrısanız aldığınız sonucu bana iletirseniz sevinirim.

Tabii hocam bilgilendiririm :)

• Üyelik 03.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 2, (%100)

ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

Twitter ve Sandbox bence imkansız. yoksa çoktan girmiştim :D günde 3 adet reklam tweeti atıyorum 75 gibi kişi geliyor. arama mo. 25 kişi falan geliyo günlük 100 ün altına düşmüyorum. önceden alexayı düşürmek için 400 hite kadar ulaştım sadece twitterdan şimdi meyvesini yiyorum. Binlerce kişiye reklam yapmış oluyorsun tabi tweet atacağın taglar önemli.

Tagları nasıl seciyosunuz hocam?

wmaraci
wmaraci

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
takipçi ve siyaset tagları hariç diğerlerine atabilirsin. gündemdeki kişisel tagları daha çok tercih ediyorum

örn:

#semihvaroliletakip yerine

#bugünneizlesem gibi taglara tweet atıyorum.

• Üyelik 03.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 2, (%100)

ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

takipçi ve siyaset tagları hariç diğerlerine atabilirsin. gündemdeki kişisel tagları daha çok tercih ediyorum

örn:

#semihvaroliletakip yerine

#bugünneizlesem gibi taglara tweet atıyorum.

Deniyicem bakalım. Sağol bilgi icin..

OrhanYayla OrhanYayla Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Teknik Destek Operatörü
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 377
  • Beğeniler 108 / 76
  • Ticaret 8, (%88)
Benim facebook sayfam var 2 adet. Biri 20 k diğeri 5 k.

Erişimleri ve etkileşimleri gayet iyi. Özellikle önemli bir haber paylaştığımda gece bile anlık 70 online olabiliyor. Normal hitlerde günlük 500-600 arası.

Tabii her ikisinden yaparsam 1.000 falan oluyor. Eğitim sitesi ve eğitim sayfalarım olduğu için hitler dönemlik yani mesela tercih dönemleri geldiğinde hitler aşırı artacak gibime geliyor.

Grapixa Grapixa Piksel Terbiyecisi Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 71 / 48
  • Ticaret 4, (%100)
Facebook sayfasının hit etkisi, erişim oranıyla doğru orantılı. 150.000 kişilik bir sayfada erişim oranınız 50.000 civarındaysa ve verdiğiniz linkteki haber, ortalama ilgi uyandıracak ölçüdeyse gün içerisinde o haber için yaklaşık 100-150 hit alırsınız. Tabi o sayfada sadece haber paylaşırsanız insanlar sıkılırlar. Arada normal paylaşımlar da yapmanız lazım.

Sözün özü hem sürekli paylaşım yaparak sayfa erişimini yüksek tutmaya çalışacak hem de haber sitenizi güncel tutmaya çalışacaksınız. Sayfanıza yöneticilik yapabilcek birilerini bulmanızı tavsiye ederim. Böylelikle siz habere odaklanırsınız.

Erişim yüksek olursa iyi hit kazandırır. Tek bir haberde 120.000 hiti gördüğüm zaman olmuştu. Fakat tabi haberin niteliği de önemli.

Diğer bir konu yaygın sahtekarlık. Çoğu "organik" diye satılan sayfa "çakma" çıkıyor. Siz aldıktan sonra üye sayısı ve erişimleri düşmeye başlıyor. Çok iyi bildiğiniz bir sayfayı satın almalısınız ya da bir sayfa açıp eşiniz dostunuzdan başlayarak beğendirmeli, her haberin altına da facebook sayfa linkinizi koyarak yavaş ama organik beğenen toplamalısınız.

Kolay gelsin.

• Üyelik 03.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 2, (%100)

OrhanYayla adlı üyeden alıntı

Benim facebook sayfam var 2 adet. Biri 20 k diğeri 5 k.

Erişimleri ve etkileşimleri gayet iyi. Özellikle önemli bir haber paylaştığımda gece bile anlık 70 online olabiliyor. Normal hitlerde günlük 500-600 arası.

Tabii her ikisinden yaparsam 1.000 falan oluyor. Eğitim sitesi ve eğitim sayfalarım olduğu için hitler dönemlik yani mesela tercih dönemleri geldiğinde hitler aşırı artacak gibime geliyor.

Sayfasına göre değişiyo anladığım kadarıyla. Sizin sayfanız bayağı aktifmiş.

Grapixa adlı üyeden alıntı

Facebook sayfasının hit etkisi, erişim oranıyla doğru orantılı. 150.000 kişilik bir sayfada erişim oranınız 50.000 civarındaysa ve verdiğiniz linkteki haber, ortalama ilgi uyandıracak ölçüdeyse gün içerisinde o haber için yaklaşık 100-150 hit alırsınız. Tabi o sayfada sadece haber paylaşırsanız insanlar sıkılırlar. Arada normal paylaşımlar da yapmanız lazım.

Sözün özü hem sürekli paylaşım yaparak sayfa erişimini yüksek tutmaya çalışacak hem de haber sitenizi güncel tutmaya çalışacaksınız. Sayfanıza yöneticilik yapabilcek birilerini bulmanızı tavsiye ederim. Böylelikle siz habere odaklanırsınız.

Erişim yüksek olursa iyi hit kazandırır. Tek bir haberde 120.000 hiti gördüğüm zaman olmuştu. Fakat tabi haberin niteliği de önemli.

Diğer bir konu yaygın sahtekarlık. Çoğu "organik" diye satılan sayfa "çakma" çıkıyor. Siz aldıktan sonra üye sayısı ve erişimleri düşmeye başlıyor. Çok iyi bildiğiniz bir sayfayı satın almalısınız ya da bir sayfa açıp eşiniz dostunuzdan başlayarak beğendirmeli, her haberin altına da facebook sayfa linkinizi koyarak yavaş ama organik beğenen toplamalısınız.

Kolay gelsin.

Haklısınız sahtekarlar çok facebook sayfa satışı konusunda. Dikkat etmeye çalışıcam alırken bunlara.

beytullahyilmaz beytullahyilmaz www.ilyadaharita.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Harita ve Kadastro
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 77 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
sadece hit almak için paylaşım yapmamak lazım. Önemli olan o sayfanın uzun süre okunabilirliliği. google uzun süre sonra bunları farkediyor. ve sizi hakkettiniğiz yere koyuyor. özgün olmak. devamlı sitede özgün içerikler ile çalışma yapmak

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al