-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Darp ve yaralanma şikayeti ile karakola başvuran S.G. çalınan telefonunun imei numarasını, şahsın ismini ve renksiz fotoğrafını verdi. Polisler “Şüphelinin renkli fotoğrafını getirin” deyince şikayetçi deliye döndü. Türkiye’nin Şikayet Portalı Şikayetvar’a her konuda şikayet gelmeye devam ediyor. Darp ve yaralanma sonrası cep telefonu çalınan S.G. karakola şüphelinin renksiz fotoğrafını götürdü “Şüphelinin renkli fotoğrafını getirin” yanıtını alınca deliye döndü. “Sizin şikayetleriniz” adlı bölümde Şikayetvar’a gönderdiğiniz şikayetleriniz aynen yayınlanmaktadır.
“Gasp darp ve yaralama şikayeti ile raporlarımla karakola şikayette bulundum. Polislere şahısın sadece ismini öğrenebildiğimi söyledim. Telefonumun imei numarasını verdim. İşlemi başlattılar sanıyordum. Failin halen sokaklarda gezdiğini gördüm şok oldum. Karakola tekrar gittim. Hazırlığımı da yapmıştım şahısın internet üzerinden adını soyadını yaşadığı mahalleyi ve resmine kadar bulmuştum. Polisler ‘Bu fotoğraf renksiz renklisi lazım’ demesin mi. Gidip renklisini çıkarıp verdim. İşleme alacaklarını söylediler ama halen almamışlar. 1 ay geçti ben araştırdım telefonu gasp eden şahısın telefonu bir çöp toplayıcısına verdiğini onunda bir telefoncuya sattığını öğrendim. Çöp toplayıcıyı buldum ve telefonu xxx isimli şahıstan aldığını ve yyy iletişime sattığını söyledi. İletişime gittim telefonu o da başka birine satmış. Emniyete gidip tekrar durumu bildirdim. En azından telefonun imei sini kapattırsalardı. Adamları yakalayıp hapse ben mi atayım?”
Şikayetvar Tüketici Haber Merkezi
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu ülkede hangi alanda adalet var ki?
4 kişi bu mesajı beğendi.
Orkunx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bundan sonra arkadaşlar evimize bir fotoğraf stüdyosu kuralım da cep telefonumuzu çalmadan önce Hırsızın 6 Tane Vesikalık fotoğrafını çekelim.Adaletimize laf atmayın tıkır tıkır çalışıyor :D
NymO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
grafiker,bilgisayarcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben bu haberin yalan oldugunu dusunuyorum. Polis böyle birşy demez. Yazsaydı ya adını soyadını hangi ilde bulundugunu. niye yazmamıs?
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Konu siyasi tartışmaya doğru gittiği için kilitlendi.
1 kişi bu mesajı beğendi.