doğru söylüyorsun bende yapacak bir site bulamadım nereden başlayacağımı bilmiyorum özgün bir site projesi düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim.
hocam yanlış anlamayın ama ben mantıklı olanı söylüyorum. Amacım konunuzu baltalamakta değil. Bunu siz olsanız kabul eder misiniz? Bir siteye aylarca yazı yazacaksınız. O site kazanmaya başladığında daha eski borçlarını ödeyemez bir kazanç elde etmiş olacak. Kişi yazı yazıp sizin kazanmanızı bekleyecek. :) Ya siz güvenilir biri değilseniz? :) Bunlar olası sebepler. Hem insanlar yazdıkları makaleyi hemen satıp parasını almak varken neden size yazıp aylarca beklesin? Ya site kapanırsa, birşey olursa. İnsanlar bunu düşünür. En basiti derki ben o kadar bekleyeceksem kendim site kurarım, kendi sitemin kazanmasını beklerim der. Site kurmak yada kurdurtmak bu kadar basitken. Yani demek isteyecem şu ki kimse babasına güvenmez olmuş size yada bana böyle birşey için neden güvensin. Hiçbir şekilde konunuzda mantık yok (sırf sizi eleştirmek için demiyorum emin olun). Ancak boş yere zamanınızı harcarsınız böyle şeylerle :)
Ek Olarak: Site kuracaksanızda bildiğimiz kadarıyla yol göstermeye çalışırız.
Ek Olarak: Makalenin 100 kelimesi 1 lira. Sizin şartlarınızı kabul edecek arkadaşlar varsa ben hemen 10 arkadaşa iş veririm hemde 100 kelime 1.5 liradan. Hatta 2 lira deyin yine çıkmaz:)