Merhabalar sonunda bir banka hesabı açmaya karar verdim kendime. Ama hangi bankadan açmam gerektiği konusunda kararsız kaldım.

Banka hesabıyla ne yapacağım?

Amacım kendime bir banka hesabı açıp bu banka hesabını paypal a bağlamak. internetten online işlemlerle diğer kişilere ve paypal hesabını havale yapmak istiyorum. paypal ile hosting vs. alacağım ve bu forum üzerinden vermek istediğim makale satış işlerini paypaldan yürütmek istiyorum.

banka hesabı ayrıca adsense gelirlerim de toplanacağı yer olacak.

Hangi bankalar arasında kaldım?

YapıKredi ve Akbank arasında kaldım. sanırsam Akbank 6 ayda bir 60tl falan alıyormuş. yapıkredi hakkında daha önce öğrenciden hesap işletim ücreti alınmıyor diye duymuştum ama ne derece doğru bimiyorum. Dayımın akbankta çalışması biraz da beni oraya kaydırıyor. malum öbür yerlerden alsam neye imza atıyorum hangi mevduat hesabını başıma dert etmiş bilemeyeceğim.

Kartın Türü Ne Olmalı?

Banka kartının türü ne olmalı. duyduğuma göre paypal bazı türleri kabul etmiyor. Visa mı Maestro mu?
Banka hesaplarının kartları visa oluyor diye biliyorum. google adsensein parayoı yatıracağı yer burası ve paypaldan paraları da buraya atacağım. görüşlerinizi bekliyorum. bu arada banka hesabında para olmadığı sürece paypaldan ve de kart yoluyla satın alma işlemlerinin yapılmasını da engellemek istiyorum. yani hesapta ne varsa o harcanmalı