-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar sonunda bir banka hesabı açmaya karar verdim kendime. Ama hangi bankadan açmam gerektiği konusunda kararsız kaldım.
Banka hesabıyla ne yapacağım?
Amacım kendime bir banka hesabı açıp bu banka hesabını paypal a bağlamak. internetten online işlemlerle diğer kişilere ve paypal hesabını havale yapmak istiyorum. paypal ile hosting vs. alacağım ve bu forum üzerinden vermek istediğim makale satış işlerini paypaldan yürütmek istiyorum.
banka hesabı ayrıca adsense gelirlerim de toplanacağı yer olacak.
Hangi bankalar arasında kaldım?
YapıKredi ve Akbank arasında kaldım. sanırsam Akbank 6 ayda bir 60tl falan alıyormuş. yapıkredi hakkında daha önce öğrenciden hesap işletim ücreti alınmıyor diye duymuştum ama ne derece doğru bimiyorum. Dayımın akbankta çalışması biraz da beni oraya kaydırıyor. malum öbür yerlerden alsam neye imza atıyorum hangi mevduat hesabını başıma dert etmiş bilemeyeceğim.
Kartın Türü Ne Olmalı?
Banka kartının türü ne olmalı. duyduğuma göre paypal bazı türleri kabul etmiyor. Visa mı Maestro mu?
Banka hesaplarının kartları visa oluyor diye biliyorum. google adsensein parayoı yatıracağı yer burası ve paypaldan paraları da buraya atacağım. görüşlerinizi bekliyorum. bu arada banka hesabında para olmadığı sürece paypaldan ve de kart yoluyla satın alma işlemlerinin yapılmasını da engellemek istiyorum. yani hesapta ne varsa o harcanmalı
1 kişi bu mesajı beğendi.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Paypal ve internet ödemeleri için en ideali Finansbank Enpara. Müşteri hizmetleri ve imkanları oldukça iyi.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hesap kartı diyorsan, yanlış bilmiyorsam paypal için kredi kartı olmalıymış. Ama internet bankacılığı kullanabilirsin. Genelde garanti bank kullanıyor herkes.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Kredi karti alma banka karti al. Hangi bankadan aliyosan al fazla bir sey degismez. (ogrenci degilsen en para ogrenciysen farketmez)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yapıkredi hakkındaki soru işaretini kaldırayım . Öğrenci belgeni sunduğunda öğrenci olduğun süre içinde hesabından ücret kesilmez .
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tamamen güncel ve özgün PR5 forum sitesinden link çıkışı için pm
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad