Engin07 adlı üyeden alıntı

Anlamadığım kısım şu;
Harddisk dolumu yaptığın sitede bir içerik olmadığını varsayıyorum sadece filmler ve afişleri falan. İndirme bağlantısı falandamı paylaştın?

Hayır hocam indirme bağlantısı falan yok sadece filmlere ait posterler ve film bilgileri siteyi pm liyorum.Bu uyarıdan bende pek bişey anlamadım özellikle aşağıdaki kısımdan Bir eseri, icrayı, fonogramı veya yapımı hak sahibi kişilerin yazılı izni olmaksızın işleyen, temsil eden, çoğaltan, değiştiren, dağıtan, her türlü işaret, ses veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma ileten, yayımlayan ya da hukuka aykırı olarak işlenen veya çoğaltılan eserleri satışa arz eden, satan, kiralamak veya ödünç vermek suretiyle ya da sair şekilde yayan, ticarî amaçla satın alan, ithal veya ihraç eden, kişisel kullanım amacı dışında elinde bulunduran ya da depolayan kişi hakkında bir yıldan beş yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur.

Ellerinde kişisel kullanım amacı dışında elinde bulundurduğuma veya depoladığıma dair hiçbir kanıt olmadan nasıl böyle mesaj atıyorlar hiç anlamış değilim.İkinci anlamadığım nokta benden tüm site içeriklerini mi kaldırmamı istiyor bunuda hiç anlamadım.