xrople adlı üyeden alıntı

Yabancı film sitesi yani Türk yapımı filmleri koymayacaksınız Türkler araştırır değil mi yazar 00000 filmini izle ama yabancı biri gidipte 00000 filmini izle yazmaz siz dublaj ve alt yazılı halini bulup sitenize yükleyeceksiniz.

Yani içeriği ingilizce girmenize gerek yok.Telif hakkını gözetenler daha az olacaktır bu sayede.


Hocam zaten tam sizin dediğiniz gibi en başta bunları düşünerek o şekilde site açtım hiç türk yapımı girmediğim halde kısmet çok erken uyarı geldi.

WebDost adlı üyeden alıntı

Digiturk bu işleri sıkı tutar, kanun açıkca belli;

Bir eseri, icrayı, fonogramı veya yapımı hak sahibi kişilerin yazılı izni olmaksızın işleyen, temsil eden, çoğaltan, değiştiren, dağıtan, her türlü işaret, ses veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma ileten, yayımlayan ya da hukuka aykırı olarak işlenen veya çoğaltılan eserleri satışa arz eden, satan, kiralamak veya ödünç vermek suretiyle ya da sair şekilde yayan, ticarî amaçla satın alan, ithal veya ihraç eden, kişisel kullanım amacı dışında elinde bulunduran ya da depolayan kişi hakkında bir yıldan beş yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur.

Geçmiş olsun, bence uzak durun yoksa hukuki işlem başlatabilir, sözlü/yazılı uyarısınıda vermiş, kesinlikle onlarla oynamaya kalkmayın.


Uyarınızı dikkate alıcam hocam teşekkürler bilgi için.

agoren adlı üyeden alıntı

CWDoktoray o maili atan. :) Cyber-Warrior kurucusu aynı zamanda Digitürk'ün bu departmanında çalışıyor.

Ayrıca siteler ekteymiş. Mail ekine bakar mısınız belki oradadır?


Ekte falan hiçbir dosya yok hocam.Maillerine cevap yazdım ekte dosya yok diye inşallah cevap yazarlar en kötü siteyi kapatıp yeni domaine yönlendirmeyi düşünüyorum.Onunda bir zararı olur mu bunu öğrenmek istiyorum asıl fakat forumda bununla ilgili pek bilgi sahibi kimse yok gibi görünüyor.