İngilizcem orta düzey.
Editörüm var dostum, gerek olursa ilk sana yazarım.
sağlık sigortası hakkında açarsanız, ve doğru aramayla hit gelirde tıklarsa reklama en az tık başı ortalama 5-6 tl alırsınız. Veyahut sağlık sitesi açın. Ortalama bundada tık başı 1 tl alacağınızı düşünüyorum reklama göre değişir ancak bu oranlarda. Çünkü sağlık sigortası ve kanser konularında birçok reklamda reklam veren adwordsa göre 80 tl bile ödüyor tık başı.
Ek Olarak: Aynı zamanda, ingilizce sitelerden aynı hitle türkçe sitelere nazaran %100den daha fazla gelir elde edersiniz konu ne olursa olsun.. Hatta %200 derim. Deneme amaçlı sağlık sitesi açtım ben google çeviri ile 10 kadar makale koydum 10 günde günlük hiti 10 falan.
Ek Olarak: Aynı zamanda, ingilizce sitelerden aynı hitle türkçe sitelere nazaran %100den daha fazla gelir elde edersiniz konu ne olursa olsun.. Hatta %200 derim. Deneme amaçlı sağlık sitesi açtım ben google çeviri ile 10 kadar makale koydum 10 günde günlük hiti 10 falan.
Senin konun üzerine kafama yattı iyice, aslında bende sigortacıyım yabancı olmadığım bir konu tabii yurtdışında nasıl işleyiş bilmek lazım. Sağlık sitesi olayı güzel, editörüm moda sitesi olsun diyor o çok ilgili modayla felan :) tek tek mi açayım, yoksa genel blog mu açayım sence?