Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı
Editörüm var dostum, gerek olursa ilk sana yazarım.Senin konun üzerine kafama yattı iyice, aslında bende sigortacıyım yabancı olmadığım bir konu tabii yurtdışında nasıl işleyiş bilmek lazım. Sağlık sitesi olayı güzel, editörüm moda sitesi olsun diyor o çok ilgili modayla felan :) tek tek mi açayım, yoksa genel blog mu açayım sence?
Hocam birinden başlayın. Her konuyu bir siteye doldurmayın. Mesela bi sağlık açın ileride birde moda vs vs gidin. Genel bloglar bana mantıksız geliyor. En azından anahtar kelimeleriniz tam uyumlu olur. Ben adwordstan araştırdım. Sağlıkta özellikle kanser ve sağlık sigortası konularında iyi para var yapabilirsiniz. Adam bir tık için 25-80 arası ödeme yapabiliyor rekabet çok yüksek çünkü. Yani dogru reklamla gelindiginde google yarısını verse 50 liranın 25 lira alırsınız bir tıkla bile ;) Domain isterseniz satabilirim ben deneme amaçlı açtım çünkü ingilizcem yok kursa gidecem sonra açacam. Healthppp.com health=saglık
Ek Olarak: Şuan son girenler als ve ebola virüsü hakkında girdi zaten 10 yazı var:) Son salgınlarla vs ile beslerseniz daha cok hit alırsınız. Ben anlamadığım halde 10 günde 8-10 hit alıyorsam:)