-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Merhaba Arkadaşlar.. Hangi webmaster forumuna girsem, reklam komisyonculuğu yapan birçok firma hakkında şikayet görüyorum. Bende zaten bundan muzadaribim. Yayıncı ya parasını alamıyor, ya gününde alamıyor yada yeni yayıncılar için can sıkan alt limit ödemeleri. Bu iş altından kalkabileceğim bir iş olursa, girmeyi düşünüyorum.
Nasıl bir yazılım kullanmam lazım. Ne yayıncının bana hakkı geçsin ne benim onlara mesela. Alt limit 30 tl gibi olsa. Kesintiler bir şekilde ayarlansa, google tarzı olsa vs. Para çekme talebinde bulunduğunda en geç 2 gün içinde hesabına yatsa vs vs. Böyle bir sitenin güvenlik açıkları vb konularda nasıl sağlamlık olmalı. Reklam veren bir şekilde bulunur. Bulan annesinin karnında bulmuyor zaten. FİKİRLERİNİZ NELERDİR? ki olursa yayıncının beni tercih edeceğini düşünüyorum. Az cok tutturursam kesinlikle alternatif olabiliriz. Hatta alternatifsiz olabiliriz Türk yayıncıları için ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Hocam mümkün ama çok zor. Bunun için sürekli destek veren yazılımcıları bünyenizde bulundurmanız gerekiyor öyle bi kere yaptırıyim ömürlük kullanırım olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Takipteyim bende çok merak ediyorum.
Hatta İnternet reklamcılığı hakkında domainimde var eğer bilgilere ulaşabilirsem
Domainimi değerlendirmiş olurum..
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Yayıncı sitelerin işleri gerçekten zor. Adsense kabul ediyor etmiyor bir sürü sorun gerçekten adam akıllı bir site yapılmalı hakkını veren..
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aslında güzel bi yatırım yapılabilinir ama bir süre ayakta kalabilmek lazım reklam almak türkiye ye yayılmak zor olacaktır.. yada standart türk reklam sirketleri gibi bascan ad.lt oda olmaz:S
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
mvk
www.mistik.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım&Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Bir ara bende ciddi ciddi senin gibi düşünmüştüm. Araştırmalar, görüşmeler bile yaptım. Proje başlar başlamaz bir kaç bin lira sponsor desteği de alacaktım fakat altından kalkılabilecek bir iş değil. Yayıncılar sistemin bir hatasını, açığını bulurlar para basarlar, sende mecburen ödemek zorunda kalırsın. Bir sorun olur, günlerce mahkemeyle uğraşırsın. Bende bu yüzden projeyi askıda bıraktım. Yine senin şevkini kırmayayım, belki ileride rakip oluruz. :)
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
C-Uruc adlı üyeden alıntı
aynen ama ben standart değilde kaliteli reklamlar olsun isterim şahsen ad.ult içinde o tür yayıncılara verırsın sıkıntı olmaz bence
şuanlık öyle bir düşüncem yok ama aklımın bir kösesinde var bu şekil bi fikir ama kesinlikle ad.lt reklamlar alıp/vereceğimi zannetmiyorum hiç yapmam daha iyi..
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.